Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Kubica crash
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NN~ maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 06 lutego 2011, 12:55    Temat postu: Kubica crash Odpowiedz z cytatem  

Aż dziwne że jeszcze tutaj tego nie ma.
Sytuacja nie wygląda ciekawie.
Czekamy do 14, wtedy to ma być oficjalne oświadczenie co do stanu zdrowia Polskiego kierowcy.

Póki co zapraszam do krótkiej lektury.
http://www.sport.pl/F1/1,96398,9060482,Powazny_wypadek_Kubicy_w_rajdzie_Ronde_di_Andora.html

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
*тсω* Pawel
Team Poland

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Amputacja reki! Zaraz go pseudod(ebile)ziennikarze do trumny wsadza. Dales tak pewne zrodlo informacji, ze niech Cie drzwi scisna. O 14 się wszystko wyjasni, ale zastanawiam się, jak może miec zmiazdzona reke, może mu się nawiew powietrza na przednia szybe zatkal i chciał to naprawic?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
NN~ maziarz

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dałem raczej pierwsze lepsze źródło Smile
Owszem często media przesadzają, ale to są rajdy tam wszystko jest możliwe. A o zmiażdzenie ręki nie wiele trzeba, i uwierz nie musiał jej nigdzie wsadzać Smile
Znalazłem jeszcze jakieś fotki http://www.flickr.com/photos/lorcarg/5421324166/in/set-72157625987569490/ W sumie g*wno tam widac Mad

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jedyne co wiemy, to że pilot Kubicy jest cały i zdrowy i że Robert został przetransportowany do szpitala. Reszta to plotki, spekulacje i wymysły dziennikarzy. Polecam śledzić jakieś źródła informacji z pierwszej ręki, bo takie jak ta na sport.pl, zostały "przemielone" przez 300 innych portali, zanim tam trafiła, trochę jak zabawa w 'głuchy telefon'. Rolling Eyes
Powrót do góry
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Mam nadzieję że nic mu nie jest. :?
A ANSA no, cóż najpierw mówili, że Kubica jest ciężko ranny teraz, że amputacja, na razie nie powinniśmy się kierować spekulacjami dziennikarzyn.

Powrót do góry
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

właśnie, czytając newsa po 11 na WP byłem pozytywnie zaskoczony tym, że nie ma żadnej megasensacji w tytule newsa ani w dalszej części, np. 'nieprzytomny Kubica odwieziony do szpitala' a dalej wyjaśnienie, że zamroczyło go na 5 sekund... ale najwidoczniej za szybko popadlem w zachwyt^^
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
[POL] oddowicz
Team Poland

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Może pójdzie w ślady Bieleckiego i będzie szybszy ; )

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zdjęcie samochodu napawa optymizmem, bo wygląda na to, że uderzył przodem, a w takiej sytuacji przydaje się klatka bezpieczeństwa Smile Czekamy do 14, ma być konferencja tego szpitala, gdzie leży Kubica.

Powrót do góry
stys
Pirat drogowy

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No jak te spekulacje bedą prawdziwe no to niestety ale Robert będzie pierwszym i już ostatnim kierowcą w f1 ;/ póki co trzeba poczekać na informacje o 14

Powrót do góry
ksdfan
Doświadczony driver

PostWysłany: 06 lutego 2011, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

pierdolą kurna, ANSA chyba lubi wyolbrzymiać. Mam nadzieję, że nic poważnego nie będzie i wróci na 1 wyścig sezonu:)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 06 lutego 2011, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Z tego co widzę tylko polskie portale piszą o amputacji dłoni, na zagranicznych nic takiego nie udało mi się znaleźć. Czekamy, niedługo powinno być jakieś info Wink

Powrót do góry
°אא Key.
Admin

PostWysłany: 06 lutego 2011, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Joker' napisał:
Z tego co widzę tylko polskie portale piszą o amputacji dłoni, na zagranicznych nic takiego nie udało mi się znaleźć. Czekamy, niedługo powinno być jakieś info Wink

ANSA to wymyśliła...

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 06 lutego 2011, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

W tej chwili Kubica przechodzi operację dłoni - ANSA.
Powrót do góry
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 06 lutego 2011, 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Key. napisał:
Joker' napisał:

ANSA to wymyśliła...

Nie tyle co wymyśliła, są to rzekomo informacje uzyskane od pilota Kubicy. Według nich była to informacja niepotwierdzona, niedawno pisali że przechodzi operację ręki.

Jednak lekarze mówią zupełnie co innego, nie wykluczają jednak amputacji, czyli jednak coś jest na rzeczy:

"Kubica został poddany serii badań w celu oceny ewentualnych uszkodzeń narządów wewnętrznych i mózgu. Zapytany o ewentualną amputację ręki, lekarz stwierdził, że sztab medyczny nie podjął jeszcze żadnej decyzji w tej kwestii. - Takich decyzji nie podejmuje się w ciągu sekundy. Nie potwierdzam, ani też nie zaprzeczam, że będziemy zmuszeni do tego kroku - stwierdził Carrozzino"

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a ja sadze ze to był zamach, na nagraniu slychac strzaly co oznacza ze ruscy przestrzelili kubicy opony. motyw? pietrov będzie 1 kierowca w renault. o!

Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kiciak zniżasz się do poziomu idiotów komentujących np na wp Smile
To już ani nie jest śmieszne , ani mądre. Stało się wypadek, raczej powinniśmy być dumni z tego że mamy kierowce w F1 , a nie naśmiewać się z jego wypadku ;/

Powrót do góry
[POL] oddowicz
Team Poland

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a kyzzn mówiła, że skody są fe !

Powrót do góry
*WDD* digger
V.I.P.

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Najnowsze skody są właśnie zajebiste. Poza tym to jest rajd, tu nawet jakaś malutka pierdółka w aucie albo kamyk na drodze może spowodować wypadek. Nie czytałem newsów na innych portalach i nie wiem co było przyczyną. Bo co by nie było to nie zmieni tego, że Robert jest w takim stanie.

A jak komuś temat nie pasuje i chce się popisać to niech lepiej się zamknie (kiciak). I nie wiem po ch** co drugi post widzę uśmiechnięte emotki. Serio się cieszycie z wypadku Polaka czy tylko wstawiacie dla picu aby wasza wypowiedź byłą "fajniejsza"?

Nie rozumiem czemu ci pseudodziennikarze muszą żerować na każdym możliwym temacie zamiast rzetelnie przekazać te informacje, które są im podane i czekać na kolejne. Rzygać mi się chce już od tych jebanych plotek...

Mam nadzieję, że Kubica z tego wyjdzie bo facet za ciężko pracował na swoje miejsce w F1 żeby teraz jeden wypadek mu to uniemożliwił. Tyle ode mnie.

Powrót do góry
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Digger, teraz mnie rozbawiłeś - jeśli za ciężko pracował na swoje miejsce w F1 to nie powinien ryzykować startując w innych wyścigach. Błędem było pozwalanie mu na startach w wyścigach - głupota stajni Lotus Renault. I teraz sam sobie odpowiedz, gdzie Twoja wypowiedź jest błędna ? Sam stwarzasz wrażenie niezaznajomionego z tematem.

Wypadek był wynikiem głupoty Kubicy i głupoty teamu, spod którego startuje w Formule. Wiadomo było, że wypadek będzie prędzej, czy później. Wyłączyli sobie swojego najlepszego kierowcy na swoje własne życzenie. Nie będę płakał nad tym, że Robert postanowił szykanować swój występ w F1 "bo chce pojeździć autkami". Głupio zrobił, to teraz niech cierpi.

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 06 lutego 2011, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kiciak napisał:
a ja sadze ze to był zamach, na nagraniu slychac strzaly co oznacza ze ruscy przestrzelili kubicy opony. motyw? pietrov będzie 1 kierowca w renault. o!

jakby ktos nie wyczul - to byla ironia.

narazie nie ma sensu spekulowac i wysuwac jakiś idiotycznych teorii bo tak naprawdę wiadomo narazie ze kubica mial wypadek i jest polamany, a te wszystkie info ze mu amputuja itd itp, ogaru trochę będą potwierdzone informacje - wtedy mozna plakac.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: