Wysłany: 09 kwietnia 2007, 10:25 Temat postu: Polish Individual Tournament (TMU)
Witam serdecznie !
Chcialbym przedstawic projekt indywidualnej ligi Trackmanii United, która w pierwowzorze miala być Mini Ligą TMU.
Coraz wiecej osob już ma Trackmanie United, wiec mysle ze jest to dobry czas by ci ktorzy wlasnie ja kupili, mogli podniesc swoje umiejetnosci trenujac tracki, natomiast starzy wyjadacze by mogli sprawdzic rzetelnie który z nich jest najlepszy
Zapisy trwaja do 20 kwietnia
Wszystkich chętnych proszę o wpisywanie się tutaj, liste będę systematycznie powiekszal !
Oto zasady :
Do trenowania mamy 7 map po 1 na każde srodowisko.
zawodnicy graja na 3 mapach (każdy odrzuca po 2 mapy i scigamy się na tych nieodrzuconych przez nikogo)
Mecze rozgrywane sa 1vs1 w trybie team do 7 pkt na kazdej mapie.
Dostajemy 2pkt za wygrana 2-1, 3pkt za wygrana 3-0, za remis bedacy gdy jeden zawodnik wygral 2 mapy ale zdobyl mniejsza ilosc malych pkt np. 0-7 7-6 7-6 dostaje się 1pkt.
Mecze mozemy rozgrywac do konca czerwca.
Pierwsze mecze mozemy rozegrac po 20 kwietnia, wtedy to zostana rozlosowane dywizje.
Mapy podam jeszcze dziś.
Pozdrawiam serdecznie i zachecam do zapisow.
Mialbym także prosbe do naszych informatykow, czy ktorys z was podjalby się zrobienia oficjalnej strony turnieju ?
zapisani:
Wally
Rip
Wiadp1
Loony
Majak
Kaiotso
Prezes
Maciek _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Ostatnio zmieniony przez P4G Wally dnia 10 kwietnia 2007, 10:41, w całości zmieniany 2 razy
ja się pisze tlyko proszę niech mecze nie będą na lanie _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Wysłany: 09 kwietnia 2007, 11:15 Temat postu:
ja mysle ze nei wszyscy leca na nagrody, wygrywamy po to zeby miec satysfakcje
To cie zapisze teraz już od razu nei ma ci przedluzac lepiej jak szybciej rozlosujemy dywizje
Aaaa mapy podam w mappacku dziś wieczorem pewnie póki co będę wrzucal pojedyncze mapy na których mozecie już trenic
a jednak na tmx szukajcie map pod hasle PIT
bo mnie do wieczora nie będzie _________________
Nie wszyscy na nagrody leca ? No fakt, ja nie lece, bo nawet jak wygram to nie dostaje....tj. w PITMC To była jedna wielka ściema, albo mnie po prostu potraktowano jak śmiecia
Wysłany: 10 kwietnia 2007, 10:39 Temat postu:
dobrze wiec wstawiam mapy ktore sa już zatwierdzone do turnieju i wgrane na TMX, te ktore nie będą wgrywane lub ktoren ie sa zatwierdzone to jeszcze dodam, póki co zebyscie się nie stresowali ze nic nie ma to proszę bardzo
ok milego treningu
Walcie tez smialo co jest do poprawki bo do 20 kwietnia mamy czas na to zeby te mapy po prostu poprawic. jeśli uwazacie ze coś jest nie tak to mowcie smialo nikt się nie obrazi a im mapy będą lepsze tym lepiej. Wiec czekamy na sugestie _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4