Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Boy
Jeździ konno
|
Wysłany: 28 grudnia 2010, 23:06 Temat postu: Występ naszych zawodników na MLC4 |
|
|
ModLap Championship 4, czyli czwarty już sezon turnieju organizowanego przez Francuzów, znany jest z tego, że odbywa się dość regularnie. Obecnie trwa trzecia runda, w której nie zabrakło graczy z Polski. Do wielkiego finału z drugiego miejsca zakwalifikował się reprezentant Polski i VooDoo Gaming – Damian „Shadow” Trela. [more]
Kolejnymi finalistami zostali: gracz HCL Gaming – Jeffrey (awans z 13 miejsca) oraz zawodnik MaDrivers – soso, który uplasował się na 28 pozycji. Natomiast o miejsce w Grand Final poprzez baraże musieli walczyć: Mac (HLC Gaming) , Fhran, Kusiu oraz Tom (wszyscy z MaDrivers). Niestety, w półfinałach widzieliśmy tylko Maca i Fhrana, którzy bez większych problemów zakwalifikowali się na finały MLC. Pozostała dwójka zawodników – Kusiu oraz Tom, nie stawiając się, odebrała sobie tym samym możliwość walki o zwycięstwo w turnieju.
Niedzielny finał był dość pechowy dla uczestników turnieju - po siedmiu kółkach pierwszej mapy serwer odmówił posłuszeństwa a finały przesunięto. Dzień później padły trzy propozycje rozegrania meczów: 26.12, 02.01 oraz 09.01. Odbyło się głosowanie, gracze wybrali termin najpóźniejszy z możliwych, czyli 9 styczeń. Miejmy nadzieje, że finał odbędzie się bez problemu a nasi kierowcy staną na pudle. Warto również wspomnieć o innym reprezentancie VooDoo Gaming, stysiu, który zakończył rundę na 83 pozycji.
Cieszy też fakt, iż czterech z ośmiu graczy biorących udział w turnieju to zawodnicy MD. Najlepszym przedstawicielem Polski w ModLap Championship jest soso z …? MaDriviers, plasuje się on na 26 pozycji z dorobkiem 164 pkt. Gratulacje chłopaki za chęci, można?
Ostatnio zmieniony przez Boy dnia 29 grudnia 2010, 2:34, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
nugget
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
maticrx
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tvn
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 206
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fhrancuz
Doświadczony driver
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 0:41 Temat postu: |
|
|
Ładnie boy. Podobnie to brzmi^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Boy
Jeździ konno
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 1:09 Temat postu: |
|
|
No nie wiem dopiero "wchodzę" na scene TM. Zdaje mi się, że tak mi powiedział Fhran, że Mac jest u Was, a tak btw. masz racje Fhran, bo po co zmieniać coś co jest dobre ;d
@TVN, nie masz się czego przyczepić ? Przecież nie nazwę Was wróżkami, ani kierowcami. Jak bym pisał reprezentanci, zawodnicy to też byś się przyczepił.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fhrancuz
Doświadczony driver
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 1:40 Temat postu: |
|
|
Boy pewnie przez natłok informacji wprowadziłem Cię z błąd. Mac jest HCL;p
Co do sugestii Tvn'u. Chłop ma rację. Co poniektórych koją w oczy powtórzenia, już nie wspomnę o bykach ortograficznych, więc przykładowo na początku II akapitu mogłeś na lajcie pominąć "gracz". W dalszej relacji możesz wykorzystać podmiot domyślny, zbiorowy (ich, oni etc) albo użyć innego słówka. Wymiennie, wymiennie aby przyjemnie się to czytało i trzymało w kupie ;D
i chyba kierowcy nie brzmią obciachowo, wróżki już tak;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
|
Boy
Jeździ konno
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 2:23 Temat postu: |
|
|
Hmm daje sobie uciąć xxxxxxx, że to poprawiałem, to przed zaakceptowałem. Ale może przez pomyłkę, dąłem "brudnopis". Fhran yyy a są jakieś byki ortograficzne?
EDIT: No właśnie nie byłem pewien, czy można Was tak nazwać bo wiem, że nie lubicie się ze sceną Need For Speed. A przeważnie ich się tak nazywa. Chodzi mi o słowo "kierowca". A tak btw (nie chce nikogo urazić) ale nie pasuje mi słowo kierowca do gracza TrackManii ;P
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tvn
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 206
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 12:11 Temat postu: |
|
|
Boy napisał: |
No nie wiem dopiero "wchodzę" na scene TM. Zdaje mi się, że tak mi powiedział Fhran, że Mac jest u Was, a tak btw. masz racje Fhran, bo po co zmieniać coś co jest dobre ;d
@TVN, nie masz się czego przyczepić ? Przecież nie nazwę Was wróżkami, ani kierowcami. Jak bym pisał reprezentanci, zawodnicy to też byś się przyczepił. |
Chcąc być tutaj newsmanem, musisz mieć na uwadze poprawność językową.
Jeśli chodzi o synonimy, Google nie boli.
Tutaj masz jeden ze słowników wyrazów bliskoznacznych.
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
|