Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
Wysłany: 29 stycznia 2007, 22:29 Temat postu: Nowy Turniej !! Wasze Sugestie i pomysły !! |
|
|
Niestety, Turniej PITMC 2006/2007 zakończył się hehe :p dla mnie szczęśliwie teraz zamierzam zabawić się w głównego organizatora turnieju heh
Ale... powracając do tematu, razem z surivem,scarym,wiadpem1,scrapplerem i może ktoś z was będzie tez chciał z nami poorganizować turniejem , przygotowujemy następny turniej, nie wiemy jaka będzie data rozpoczęnia tego turnieju, no ale najpierw musimy troszke ustalić konkretów.
M.in. chciałem powiadomić, że będzie to turniej całej społeczności TMN, od razu mówie, iż jeżeli ktoś ma jakieś wtyki na stronach internetowych, jakieś bannerki i tak dalej to prosimy o kontakt, niestety z nadeo ni będzie się tak łatwo dogadać, bo oczekują porządnych konktretów z super zasadami i w ogóle.... no ale może by się coś udało.
Moją propozycją wypromowania turnieju na poczatku jest zrobienie już wybajerowanej strony internetowej z super efektami w Javie Flashu oraz innych ciekawych rzeczy, może yard się skusi na uzycie Ajaxu o ile będzie miał czas i chęć zorganizowania tego turnieju z namii.....
moim drugim pomysłem, jest zalozenie bardzo przyciągających nazwą serwerów w każdej nacji ale to mówie tylko do suriva... który te serwery postawi... natomiast myśle ze problemów z serwerami już nie będzie zbyt dużych, gdyż myśle ze jeżeli chodzi o turniej światowy to musi być wszystko SUPER !!
Teraz piszcie jakieś propzycje, jak wy ten turniej widzicie, może macie jakieś propozycje co do nagród, itp.
macie jakieś znajomości na stronach piszcie wszystko tutaj w tym temacie...
tylko proszę o jedno :
Piszcie konkrety długie konkrety
siema elo pozdro 600 ziomaniaki
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
DanifiltH
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 30 stycznia 2007, 8:16 Temat postu: |
|
|
jeden dzień treningu na etap jest moim zdaniem za mało, przeciesz nie zawsze się chce 2 dni z rzedu siedziec przy kompie i trenowac.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
PETER
Jeździ konno
Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1 Posty: 37
|
|
Powrót do góry |
|
|
DanifiltH
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 30 stycznia 2007, 21:45 Temat postu: |
|
|
a kto tak powiedzial, ze ukaze się najlepszy, jak będą tracki calkiem nieznane?
nie znam ani jednego przykladu ze sportu motorowego, gdzie się jedzie na nieznanej trasie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 30 stycznia 2007, 22:19 Temat postu: |
|
|
Witam
Ja tak trochę z innej paki wypale, ale myśle, że temat też się trochę pokrywa. Hack, wiadp1, mor_olo(on chyba ma licencje ) lub ktoś inny obdarzony talentem organizacji "czegoś" pomyślcie może nad organizacja PL3, jeszcze na platformie TmN. Dlaczego akurat o tym pomyślałem ?
Otóż dlatego, że właśnie w tym momencie polska scena klanowa jest w najsilniejszej obsadzie. POL z pewnościa zagra i będzie bardzo groźne, GT też wyraźnie skill poprawiło i też będzie głodne sukcesu, xP również posiada mocnych graczy. Pomijam już PS i FM, bo to najwyższa klasa i główni pretendenci do tytulu ;]
Ponadto na serwerach widziałem kilka nowych klanów tj. AF czy S#D i to na pewno podniosla by jeszcze poziom. Z pewnościa jeszcze jakiś klan pominąłem gdyż pojawilo ich się wiele w ostatnim czasie. Według moich obliczeń pojawiłoby się conajmniej 8 klanów, a z takiej puli myśle, że można już zorganizowac naprawdę dobra rywalizacje, stojaca na wysokim poziomie.
Nie wiem jak będzie wygladała polska scena za 2-3 miesiace po wejsciu TMU, wiec uważam, że teraz byłby świetny moment na organizacje PL3(być może ostatniej edycji na TmN).
Zastanówcie się masterzy ;]
A co do zapytania Hacka :
To, że jest to świetny i bardzo ambitny plan myśle, ze nie musze tego udowadniać. Co do reguł, to jeśli chodzi o pierwszą faze, to zgodziłbym się z wiadpem, żeby sumować czasy z 3 tras i tworzyć klasyfikacje.
Co do rund, to zastanawiam się czy nie byłoby dobrym pomysłem opublikowanie wszystkich tras równocześnie, ponieważ w gruncie rzeczy i tak to nic nie zmienia, jeśli chodzi o sama rywalizacje. Jeśli ktoś opanuje traske na FINAŁ na samym początku to może odpaść w pierwszym etapie rund, więc to raczej nie zepsułoby rywalizacji.
Natomiast publikowanie tras w dzień rozgrywek trochę promuje graczy, którzy szybko opanowują trase. Każdy ma tam jakieś swoje predyspozycje do treningu i opanowania mapy :]
Ale to oczywiście zostawiam w gestii organizatorów. Każdy kto będzie chciał grać, będzie zmuszony się dostosowac ;]
Poza tym zgadzam się z radusem, że nie powinno być możliwosci zmiany czasu(daty) rozgrywania danego etapu, bo to straaaaaaasznie miesza...
To tyle myśle, jeśli chodzi o ten turniej, w miare rozwoju akcji się jeszcze wtrace jak będę miał jakieś "ALE"
Pozdrawiam
P.S. pamiętajcie, że graczy zagranicznych 200 EURO nie urządzi
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 31 stycznia 2007, 0:14 Temat postu: |
|
|
jestem za pl3 na tmn, bo kto wie kto tmu będzie mial i tam gral, a kto nie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|