Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anthey
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 10
|
|
Powrót do góry |
|
|
f1-arek
User no.6900
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 17:40 Temat postu: |
|
|
żalisz się czy jak?? bo nie rozumiem...
_________________ podpis...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sayer pl
Jeździ konno
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 17:40 Temat postu: |
|
|
Tak, ale wy to święci? my to mówiliśmy w obronie kiedy ty nazywałeś nas cziterami ( a obrazek tłumaczy niezformatowany pulpit). Kolega który miał CP trainer, taaa... jego brat używał tego trainera...
_________________ Być by Żyć xd
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cezar
Pedo
Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 17:41 Temat postu: |
|
|
I myślisz że tu znajdziesz sprawiedliwość?
To nie sąd nikt na to zareaguje...
Ostatnio zmieniony przez Cezar dnia 14 sierpnia 2010, 17:44, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
anthey
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 10
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sayer pl
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sayer pl
Jeździ konno
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 17:50 Temat postu: |
|
|
Tak ale to było rok temu :PPPP
_________________ Być by Żyć xd
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Viki
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 17:52 Temat postu: Ja na ten temat |
|
|
Brutalny sparing? Brutalny sparing był tamtym razem przed rewanżem. Was 5 vs nas 2. No to raczej nie fer no nie? Ale nie marudzilismy. Poprosilam raz żeby 3 z was zeszlo na speca a wy nic. Olewka. No nic, my wtedy przegraliśmy. Co do bana to nikt ci go nie dał. Osobiscie sprawdziłam stronke. Screena nie dam bo padną oskarżenia że zrobiłam go zaraz bo zdjęciu ci go.
Co do tego 2 pkt. To nie są brutalne odzywki. Masz 12 lat, to co mam powiedziec?> Nie płacz chłopie? Bez przesady, dobrze? Powiedz mi, kto chciał rewa rewanżu? trochę to brzmi bez sensu ale co zrobie.
http://www.speedyshare.com/files/23798919/glowa_cie_boli.JPG
Co do pkt.3. Jak można nazwać osobe która straszy screenami? To jest tylko dowód noobstwa. Wisi nam to ze jesteś zły że przegrałes ale takie jest życie. Nic z tym nie zrobisz. A z resztą. Chcę poruszyc sprawe kluskisa. Czepiasz się techa a on sam nas wyzywał od śmieci. Nie dam screena bo żle zapisałam i znaleść go nie mogę lub się w ogóle nie zapisał.
Co do cziterstwa. Ten screen jest już niestety nieaktualny a kevin już nie jest cziterem. Skończył z tym niedawno.
A ten przed ostatni screen to jest czysta prawda. kto normalny chce rewanzu rewanzu spara? Wiem że przegrana boli ale tak już jest. Nie zmienisz tego.
Co do techa to należy do teamu. Nie nosi naszego tagu z prostej przyczyny. prosił mnie żby został w .CDA do następnego turnieju a on nie chce żeby wiedzieli że jest w 2 teamach jednocześnie.
Jak donosi nonsenspedia: Zawsze chcą być w wygrywającej drużynie. W przypadku porażki zawsze, ale to zawsze wyzywają przeciwników od cziterów, natomiast osoby ze swojej drużyny za n00by
Źródło: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Noob
Morał: Życie jest okrutne i trzeb się z tym godzić. Nie wytłumacze zachowania Techa, ale uważam że jesteś takim dzieckiem które nie umie przegrywać i próbuje to udowodnic winą innych. W tym przypadku naszą.
(Dodano 14 sieprpnia 2010, 17:59)
Cytat: |
jutro team na 90% się rozleci dlatego ja już nic niemówie |
Po 1 porażce? Policzmy ile my miewliśmy porażek. Hmmmm.... 1, 2, 3... z około 10 i żyjemy. Jeżeli się rozleci to znaczy ze nie ma w nim umocnionego fundamentu. Na złej glebie każdy dom się wali.
Znalazłam fote Kluskisa. No to to już są wyzwiska, nikt z naszego teamu to nie śmiecie i nie damy się tak obrażać: http://www.speedyshare.com/files/23799666/kluska_niewychowana.bmp
Ostatnio zmieniony przez Viki dnia 14 sierpnia 2010, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Potman
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 558
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
ksdfan
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 18:17 Temat postu: |
|
|
Taki sparing to poważna sprawa.... prawie jak "krzyż".
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cezar
Pedo
Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 14 sierpnia 2010, 18:24 Temat postu: |
|
|
mam lepszy pomysł niech dają na ring i zwycięzca ma racje...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vego
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 86
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 15 sierpnia 2010, 7:25 Temat postu: Re: Brutalny sparing MT vs NSR (+ screeny) |
|
|
8:15 Niedziela. Właśnie wstałem i się strasznie nudzę, a że musk jeszcze nie do końca poprawnie funkcjonuje to postanowiłem coś napisać.
anthey napisał: |
Cześć robię reportaż o sparingach bo ten który doświadczyłem na własnej skórze jest dla mnie bradzo przykry
(JAKIEŚ GÓWNIANE SKRINY)] |
Oo Jak takie słowa cię obrażają aż tak bardzo, że przyleciałeś z tym do wielkiej rady TMPL.INFO to jesteś pierdolnięty.
Sayer pl napisał: |
Tak, ale wy to święci? my to mówiliśmy w obronie kiedy ty nazywałeś nas cziterami ( a obrazek tłumaczy niezformatowany pulpit). |
Jak zawsze
Kolega który miał CP trainer, taaa... jego brat używał tego trainera... |
Jak zawsze
Sayer pl napisał: |
Możemy zrobić zakład i dasz mi 50 zeta jak wygram (będę miał na nowy monitor i parę rzeczy, oczywiście po dołożeniu do reszty pieniędzy |
ch** mnie to obchodzi.
Viki napisał: |
Brutalny sparing? Brutalny sparing był tamtym razem przed rewanżem. Was 5 vs nas 2. No to raczej nie fer no nie? Ale nie marudzilismy. Poprosilam raz żeby 3 z was zeszlo na speca a wy nic. Olewka. No nic, my wtedy przegraliśmy. Co do bana to nikt ci go nie dał. Osobiscie sprawdziłam stronke. |
Jacierpiedole...
Co do cziterstwa. Ten screen jest już niestety nieaktualny a kevin już nie jest cziterem. Skończył z tym niedawno. |
Jacierpiedole again.
Co do techa to należy do teamu. Nie nosi naszego tagu z prostej przyczyny. prosił mnie żby został w .CDA do następnego turnieju a on nie chce żeby wiedzieli że jest w 2 teamach jednocześnie. |
sry, właśnie się dowiedzieli
Morał: Życie jest okrutne i trzeb się z tym godzić. Nie wytłumacze zachowania Techa, ale uważam że jesteś takim dzieckiem które nie umie przegrywać i próbuje to udowodnic winą innych. W tym przypadku naszą. |
nie przejmuj się, sami powiedzieliście, że macie czitera w teamie ;d "już nie czituje" hahaha
Po 1 porażce? Policzmy ile my miewliśmy porażek. Hmmmm.... 1, 2, 3... z około 10 i żyjemy. Jeżeli się rozleci to znaczy ze nie ma w nim umocnionego fundamentu. Na złej glebie każdy dom się wali. |
O k**wa! Rok czasu istnienia i 10porażek? Zdązyliście rozegrać chociaż 12 meczów?
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|