Wysłany: 31 lipca 2010, 3:27 Temat postu: drunken breakdance style - poradnik
wiec tak.
dzialo się tak w roku 2008.
na teamspeaku mi pierdola, ze w ch** fajny film i ze leza ze smiechu.
mi tam trochę wstyd, szczerze mowiac, ale ch** z tym
wysylajac ten film oczkeuje reposty typu "jakub, kurde, ales ty fajny, mimo, ze tyle wypiles, dales w koncu rade. ja jak bym tyle wypil, nie bylbym w stanie nawet prosto stac" itp
stara ekipa tmpl to już pewnie zna, ale mowiono mi, ze oplacaloby się pokazac tez nowymi "biczasami".
polecam specialnie podziwiac pierwsza w filmie moja probe (okolo sekundy 48.), to prawdziwa sztuka!!!!
w tyle apropos jakieś zal gracze typu sradow, srawel, srack, pawsrawel, sregorian, srat i inne sraty, ktorzy nextapropos wygrali chyba wszystko co się dalo na poznan game arena (tylko glupi jarek musial przezkodzic pelnej dominacji).
gruby zulw lezacy na plecach (ja) mowi: "dziekuje, dowidzenia" (tak jak na 2:22)
a komu to się wydawało erotyczne, dla tych mamy jeszcze scene hardcore "style 69" tu
.
zycze dobrej zabawy i polecam się na przyszlosc.
mam nadziej, ze pokazalem, ze oplaca się jechac na lany
megasuperhyper_PS: pi***olenie ze scrapplerem już dawno nie jest aktualne, wiec na to w ogole nie zwracajcie uwagi.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 31 lipca 2010, 5:43, w całości zmieniany 2 razy
THX VIP za przechowanie tego filmu, od kiedy kilka tygodni temu go zauważyłem. Wrzuciłem sobie do zakładek i codziennie sobie puszczam na dobry humor. Działa nieustannie PERPETUM MOBILE!! _________________ *... i wszystko jasne.
THX VIP za przechowanie tego filmu, od kiedy kilka tygodni temu go zauważyłem. Wrzuciłem sobie do zakładek i codziennie sobie puszczam na dobry humor. Działa nieustannie PERPETUM MOBILE!!
perpetuum mobile jest coś, co rusza się bez przerwy i bez ekstra mocy, ta taka utopia, nie jest to mozliwe.
nie rozumiem, co to ma do filmu lub twojego humoru!
tutaj masz prawdziwy skill, nothing more nothing less, by cytowac marte.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 31 lipca 2010, 3:45, w całości zmieniany 1 raz
THX VIP za przechowanie tego filmu, od kiedy kilka tygodni temu go zauważyłem. Wrzuciłem sobie do zakładek i codziennie sobie puszczam na dobry humor. Działa nieustannie PERPETUM MOBILE!!
perpetuum mobile jest coś, co rusza się bez przerwy i bez ekstra mocy, ta taka utopia, nie jest to mozliwe.
nie rozumiem, co to ma do filmu lub twojego humoru!
tutaj masz prawdziwy skill, nothing more nothing less, by cytowac marte.
Własnie ten filmik tak dziala, WPRAWIA MNIE W SMIECH NIEUSTANNIE _________________ *... i wszystko jasne.
przypominam, ze w roku 2008 bylem 32 letni dziad (mimo ze wygladalem i dalej wygladam na 22 lata), wiec k**wa nie pierdolic mi tu.
dodatkowo to tego w ten wieczor wypilem 432111441 wodek i 43234213 piw.
Wysłany: 31 lipca 2010, 5:07 Temat postu:
Jakub napisał:
Cytat:
ps ale i tak to ja mam najwięcej ostrzeżeń na tmpl i możesz mi possać pałe :*
o jeden!!
jeszzce cie dogonie.
nie licz na to po za tym spójrz na inne dane takie jak np data logowania czy też ilość postów... bije Cię na głowę jak nuba!!! _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wysłany: 31 lipca 2010, 11:07 Temat postu: Re: drunken breakdance style - poradnik
Jakub napisał:
.
Japierdole a idź ty w pizdu, ty stary dziadzie się bujać na kucu i lizać suty żółwiom ninja, tak się zataczać z breakiem jak jakaś spierdolona taczka z dziurą w dętce, japierdole krew mi w żyłach stanęła jak widziałem to pierwsze a na drugim wzajemne pogłębianie dupnych rowów kinolem ala ying-yang podziałało odurzająco..... aha i od****dol się od krawatów... _________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2