Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sanford
Jeździ konno
|
Wysłany: 13 lipca 2010, 18:02 Temat postu: Dziekuje Wszystkim |
|
|
Nadeszła ta chwila, że po 4 latach gry w TMN i TMNF kończę oficjalnie z TrackManią. Jest to dla mnie wielki ból.- bardzo wielki, poznałem tutaj na tym forum i w całej tej grze wspaniałych ludzi, wspaniałych przeciwników, z którymi mogłem godnie rywalizować, mogłem grać w meczykach i osiągnąć to co w sumie zamierzałem. Jestem bardzo szczęśliwy, że kiedyś polecił mi tą grę kumpel . Czasem, zdarza się, że nie ma się wyboru, i z pewnych rzeczy trzeba zrezygnować.
Wielkie dzięki dla osób które poznałem na pierwszym Scrapp laniku w Łodzi-ajjj super było i ta losowa mapka hehehe
Dziękuję także klanom GT i NN – fajnie się grało.
Dzięki wszystkim których znam - Scrappa, Wina, Szrame, Baserka,Stara,Meg, Vipa,Jakuba, Kinga i wszystkich, a nie sposób wymienić miśki Was all
Na koniec chcę pozdrowić i podziękować mojemu kochanemu klanowi LORD, wszystkich tych, którzy w nim grali.
Powodzonka od dziadzia Sanfordzika GL
_________________ ________________________________________
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 3 Posty: 439
|
Wysłany: 13 lipca 2010, 20:36 Temat postu: |
|
|
Znam ten ból, bo też nie łatwo było mi się rozstać... Trzymaj się i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze może się spotkamy, bo spotkałem Cię raz, ale zawsze będę to miło wspominał. Tak więc starotmplowsko GL & HF!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|