Wysłany: 18 czerwca 2007, 10:52 Temat postu: T`series - Ens
T`Series - wszystkie trasy
T`01
Moja pierwsza trasa wykonana po 3 dniach gry w Tmn
T`02
Najkrótsza, najmniej warta trasa T`03
Bardzo poplątana czysto techniczna trasa
T`05
Połowa stunt - połowa tech
T`06
Krótka, lecz ciekawa
T`07
Moja ulubiona - dużo jumpów i dużo pracy z MT
T`08
Kolejna trasa - T`08! Strasznie mi się podoba bo wymaga wiele umiejętności i precyzji. Oprocz tego wszystkie jumpy sa tak wymierzone by z prawie każda predkoscia mozna je było przeskoczyc (co wymagalo wiele pracy). Ma Intro i GPS, wlozylem w to jakieś 1,5 h pracy w samym MT. Obecnie uwazam tą trase za najlepszą jaką zrobiłem.
Uwaga! Poszukuję osoby która przejedzie wszystkie moje trasy i napisze ich recenzje w tym temacie i po angielsku. Pojawily się uwagi co do opisów na tmx - ze biedne, poza tym bardziej szczegolowe opisy sklonilyby wieksza ilosc osob do wyprobowania ich heh i bylyby obiektywne . Nie chodzi tu o moją znajomość angielskiego (jakże wysoką), ale o brak czasu - wystarcza mi go tylko na robienie tras . _________________ T`series.
Ostatnio zmieniony przez Ens dnia 08 sierpnia 2007, 21:19, w całości zmieniany 13 razy
Wysłany: 20 czerwca 2007, 12:31 Temat postu:
T 03
Zacznijmy od tego ze niewiem gdzie jechac Ale masz super talent, fajna trasa ,bardzo fajnie się po niej jezdzi.Hack może dodaj ją na pl.rounds ^^ Ens,masz awarda
heh dzięki za komentarze
W trasie 03 - po prostu jedziesz do przodu na rozgalezieniach tez. jeśli o te rampy chodzi - do srodka
może i robię spoko mapy, ale w jezdzie jestem bardzo przecietny .
Niedlugo kolejna trasa - mysle ze tym razem będzie to speedtrack - z duza iloscia stuntow ;]
@upup - tak... może ktos wrzucic moje mapki na jakiegoś serwa, pozwalam chetnie poslucham komentarzy graczy
pzdro!
edit: może mi ktos powiedziec jak wstawiac tu, na forum okienka z tm exchange z opisem trasy , screeenem itd? czesto je tutaj widze i chcialbym zeby moje trasy tez mozna było tak sciagac _________________ T`series.
Wysłany: 20 czerwca 2007, 18:37 Temat postu:
po prostu kopiujesz linka którego masz na stronie z trasa, nie chodzi o link w pasku narzedzi Explorera/Firefoxa/Opery/innegoshitu tylko o "external link". Masz go pod menu na TMX niemalze, w lewym gornym rogu kopiujesz go tutaj i wyswietla się wszystko a to wszystko dzięki swietnej robocie Yarda _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 20 czerwca 2007, 19:52 Temat postu:
Wally napisał:
po prostu kopiujesz linka którego masz na stronie z trasa, nie chodzi o link w pasku narzedzi Explorera/Firefoxa/Opery/innegoshitu tylko o "external link". Masz go pod menu na TMX niemalze, w lewym gornym rogu kopiujesz go tutaj i wyswietla się wszystko a to wszystko dzięki swietnej robocie Yarda
Ja tak robię i się jakos nie wyswietla...ale cóż trudno się mówi
dzięki za rade - pozamienialem linki na te external linki
@up - niezly jesteś - znalazles cuta, czy po prostu przejechales się 10 sekund szybciej ode mnie?
I jeszcze jedno - jak zrobić, by moje rekordy na wlasnych trasach były widoczne na tm-exchange jako world record? Czy wiąże się to z instalacją aseco?
edit: już znalazlem - trzeba zuploadowac replay, tak?
A teraz:
Tak jak zapowiadałem, mam dla was speed-track - i tak jak zapowiadałem, jest pelny miejsc do wykonania stuntsow. Oto:
T`04
@down
no to sorki stary - powiem jedno - ja tez się nie mieszcze. Po to zrobilem ten spadek, zeby moc zaczac driftowac po upadku.
Jednak przyznaj ze ten 270 flip na poczatku, i skrecanie o 450 stopni przez jazde na scianie - było fajne I przy wyborze trasy mozna pokombinowac _________________ T`series.
Ostatnio zmieniony przez Ens dnia 24 lipca 2007, 10:42, w całości zmieniany 2 razy
Skasuj 07 z TMX albo po prostu zmien koncowke zeby nie byla taka dluga, i zrób tak ebys przejechal swoj rekord w max 1:20 ok ?
Chodzi ci o to, że mam słaby wynik czy jak? Sorki ale po miliardach prób przy tworzeniu trasy "czy da się przejechać" i "czy jeździ się jak maselko" po prostu robię validate na odwal się. Co innego jak jadę na single - mam pobite wszystkie rekordy (wasze też).
Trasa jest długa i poplątana po to żebyś mijając kolejne trasy po których nie akurat jezdziesz miał świadomość że nie są na darmo.
Mnie na przykład imponują takie długie trasy, w których nic nie jest "dla widoku".
hack napisał:
dla mnie 07 to jezdzi się jak maselko a te kamery, chlopie przed tobą wielka kariera
hack napisał:
Trzymaj się tego zeby trasa byla jak najbardziej przejezdna bez nieprzyjaznych wtop
Staram się, by jeździło się przyjemnie, a nie żeby co chwila być wku*wionym i wciskać enter, bo się trafił perfidny zakręt.
hack napisał:
Tylko ubogi opis przy trasach.
A co mam się rozpisywać... Jak chcesz, napisz w tym temacie recenzje do tych tras po polsku albo angielsku - wkleje je na tmx.
hack napisał:
Dla mnie jesteś boski
No co mam powiedzieć... taki się urodziłem :wink:
hack napisał:
I zmien tą 7 zeby byla krotsza, i wsadze na z rounds angielski, i na pewno się spodoba ludzion !!
Plz, nie chce jej zmieniać. Wierz mi, celowo wybierałem takie zakręty a nie inne, boosty albo nie boosty, żeby prawie za każdą próbą dobrze wskoczyć po jumpie itp. poza tym pozostaje wrażenie całkowitego wykorzystania trasy . poza tym wrzucaj moje trasy gdzie chcesz. I oczywiście powiedz gdzie .
I pytanko - jechałeś na 05 i 06?
I jeszcze parę świerzaka pytań:
Po co w edytorze, w oknie z czasem autora itp, na samym dole jest opcja by wpisać hasło? Do czego jest ono potrzebne?
Czemu na tmx wczytuje autoreplay do danej trasy, i nie chca go przyjac na serwa? :wink: :wink:
@down
oz ty! no to szybko updatuje wszystko _________________ T`series.
Ostatnio zmieniony przez Ens dnia 24 lipca 2007, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2