Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Gdzie można zakupić serwer do TMUF

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czarek.M
Jeździ konno

PostWysłany: 10 Maj 2010, 15:38    Temat postu: Gdzie można zakupić serwer do TMUF Odpowiedz z cytatem  

Witam, w tych sprawach jestem zielony wiec proszę o pomoc. Gdzie można zakupić serwer do Trackmanii United Forever.wiem że na Taxi servers.pl można ale cena jest wysoce niezadowalająca (107,56 bodajże za 6 miesięcy na 16 slotów podczas gdy na nieistniejącej już stronie perycjusz.info.tm serwer na 3 miechy 20 slotów kosztował 40 zł).Więc gdzie jeszcze można dostać taki serwer w cenie ok.40-100zł może być na 3 miechy choć wolał bym na 6.(prosiłbym o niepisanie tekstów typu "poszukaj w Google""Google nie gryzie" ponieważ już długo szukam i nic nie znajduję).Pozdrawiam i prodił bym o szybką odpowiedź.Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 10 Maj 2010, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Oj, w tej kwestii to chyba nie ma dużego wyboru. Serwery Taxi są używane przez większość zespołów (poprawcie mnie jeżeli się mylę).

Inne oferty:
http://isports.pl/oferta/22 - cena aż boli.

Ew. Można się "podpiąć" pod jakiś Multigaming, ale nie wiem czy Ciebie to interesuje.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: