Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dadi*
Doświadczony driver
|
Wysłany: 31 Maj 2010, 9:45 Temat postu: Kyosho |
|
|
choć mój syn też nie klika już ikonę tm na pulpicie, to jak by to nie było nawyki do driftingu pozostały...polecam weteranom inwestycje w tego typu zabawkę,tu hemoroidów się nie nabawisz a i zabawa też wciągająca...... zresztą oceńcie sami.
http://www.youtube.com/watch?v=t4D8h8Y3w0c&feature=player_embedded
_________________ χιερο πεδια
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Santacruz
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
devt
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi*
Doświadczony driver
|
Wysłany: 01 czerwca 2010, 9:42 Temat postu: |
|
|
..cena?..pakiet, tz. kompletny model z pilotem kluczami naprawczymi cena którą zapłaciłem to 250 euro.do tego potrzebny jeszcze żarnik do świec,baterie(paluszki),butelka na paliwo(dozownik) i oczywiście nitro metan(paliwo)..gdzieś w granicach 300euro mnie to wszystko wyniosło(wiadomo że w Polsce będzie o wiele taniej).Więc.....jesteś już gotowy do startu....kilka drobnych regulacji i wiÓr na maxa...........do pierwszego dzwona.Dlatego doradzam od razu zakup podstawowych części zamiennych.Komplet wahaczy to jakieś 10 jurasów(na jedno koło oczywiście)komplet zwrotnic(dwa,prawy lewy) 8-10 eur....no chyba że masz ciężką nogę..hehe.. palca* gazu, to te zestawy x2....przydały by się też oponki na asfalt(duży wybór )czyli generalnie cena nie jest taka tragiczna(wiadomo że to zależy jak kto stoi z monetą).Jeszcze paliwo, ja kupuje 16%Nitromethane firmy Marlin 2.5l za 26€ co przy niezłym gazowaniu starcza na weekend szaleństwa(dobrego szaleństwa).
Ceny tego typu zabawek sięgają kilkunastu tysięcy euro ja kierowałem się w miarę tanim modelem prostą konstrukcją,bezawaryjnością,szybkim dostępem do tanich części zamiennych i przedziałem wiekowym gdyż to w sam raz autko dla mojego ośmioletniego syna
_________________ χιερο πεδια
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* digger
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 360
|
|