Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
S.O.A.D....
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hiszpan
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 kwietnia 2010, 17:03 Temat postu: |
|
|
W tym widocznie mogę pomoc tylko ja Zajmuje się profesionalnym montazem filmow , a wiec , w trackmanii wciskasz ,, nagraj film ,, , nastepnie nic nie zmieniasz w opcjach tylko wciskasz ,,ok,, . Plik zapisuje się w formacie .avi. Format jest bardzo dobry, proponuje sciagnac program Sony Vegas 9.0 studio. Po zmontowaniu filmu jakosc poprawia się o 200 % . Mozna ustawic także FULL HD. Jest dostepnych ponad 30 formatow w jakich mozna zapisac material. w razie problemow zapraszam na PW
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 22 kwietnia 2010, 20:35 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
W tym widocznie mogę pomoc tylko ja Smile Zajmuje się profesionalnym montazem filmow , a wiec , w trackmanii wciskasz ,, nagraj film ,, , nastepnie nic nie zmieniasz w opcjach tylko wciskasz ,,ok,, . Plik zapisuje się w formacie .avi. Format jest bardzo dobry, proponuje sciagnac program Sony Vegas 9.0 studio. Po zmontowaniu filmu jakosc poprawia się o 200 % . Mozna ustawic także FULL HD. Jest dostepnych ponad 30 formatow w jakich mozna zapisac material. w razie problemow zapraszam na PW Smile |
S.O.A.D... - Owy przycisk "Nagraj film" znajduje się w menu po wybraniu edytowanej powtórki. Pewnie pan Hiszpan założył że wiesz gdzie ten przycisk jest, choć nie wiesz do czego słuzy.
OMFG Nie wiedziałem że Sony Vegas dysponuje kodem lepszym niż ziomki z NASA którzy poprawiają jakość zdjęć policyjnych w kryminalistyce i to z dość mizernym skutkiem. Nawiasem mówiąc, co znaczy owe 200% i jak to zmierzyłeś?
Nie wiem czy pan Hiszpan wie, ale po to są kodeki, by ich używać. Ot, chociażby po to by film minutowy zajmował 300MB a nie 2.3GB. Ze swojej strony polecam X-Vid MPEG 4 Video Decoder, do pobrania w sieci. Pozwala swobodnie ustawić stopień kompresji od zerowej (najwyższa jakość) do maksymalnej (mizerna jakość).
Nie wiem czy pan Hiszpan wie, ale by sprawnie obsłużyć Sony Vegas należy jednak się nieco z nim zapoznać, co nie jest łatwą sprawą. Dużo prostszy w obsłudze i bardziej intuicyjny jest Ulead VideoStudio, który z mojej strony polecam.
Jak widać, panie Hiszpanie, nie tylko ty możesz pomóc w tym temacie. Osobiście nienawidzę takich nadętych bufonów co myślą że pozjadali wszystkie rozumy. Szczęściem dla Ciebie na forum żadnej władzy nie mam.
Pozdro
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|