Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Trackmania portable

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » TrackMania » TrackMania Nations Forever
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
*тсω* tuner12
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 01 marca 2010, 19:35    Temat postu: Trackmania portable Odpowiedz z cytatem  

Jak w temacie. Potrzebuje takiej wersji tmnf która działa bez instalacji. spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? jeśli tak to zarzućcie linka, innym na pewno się też przyda żeby pograć sobie np. w szkole na informatyce ;p

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
*WDD* digger
V.I.P.

PostWysłany: 01 marca 2010, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Tylko powiedz mi po co? To instalacja zbyt długo trwa? Parę minut i jest zainstalowane i gracie, co za problem? Najlepiej na serwer wrzucić, wszyscy ściągną i za parę minut już wszyscy ścigacie się po lanie. Nie widzę sensu istnienia wersji portable gier... Wrzucasz na pendrive instalkę i folder "Moje dokumenty" i masz wszystko to co w domu na kompie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 01 marca 2010, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

digger napisał:
Tylko powiedz mi po co? To instalacja zbyt długo trwa? Parę minut i jest zainstalowane i gracie, co za problem? Najlepiej na serwer wrzucić, wszyscy ściągną i za parę minut już wszyscy ścigacie się po lanie. Nie widzę sensu istnienia wersji portable gier... Wrzucasz na pendrive instalkę i folder "Moje dokumenty" i masz wszystko to co w domu na kompie.

Nie pomyslales ze w szkole nie da rady/nie mozna instalowac gier? A tak to sobie tylko odpali i po problemie.

Nie chodzi przypadkiem o to?
http://download.f60s.com/forums/t/13007.aspx

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
*WDD* digger
V.I.P.

PostWysłany: 01 marca 2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
Nie pomyslales ze w szkole nie da rady/nie mozna instalowac gier? A tak to sobie tylko odpali i po problemie.

No u mnie nie ma takiego problemu znamy hasła adminów w każdej sali i instalować można praktycznie wszystko, nawet na makach w gry pykaliśmy (szkoda że nie ma TM na Mac OS'a :/ ) a nauczyciele są spoko i raz na jakiś czas nie widzą problemu żeby dać nam chwilę relaksu. Ale w Trackmanię nie grałem bo na zintegrowanych kartach i starych szkolnych kompach zrezygnowałem i nie widzę sensu (przynajmniej u mnie w szkole). A poza tym w maturalnej klasie już nie gramy prawie wcale po lanie.
A skoro nie można instalować to nic nie poradzę. Ja bym jednak próbował się dogadać z nauczycielem bo jeśli jest czas na grę to i lekcja pewno luźna i może mógłby pozwolić zainstalować i raz na jakiś czas pograć.
Kwestia dogadania się moim zdaniem a nie braku wersji portable czy "bo nie wolno instalować".

Y sorry nie doczytałem. Widzę że jednak jest taka wersja więc życzę miłej gry Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
sarius
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 01 marca 2010, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

szkoda ze niema wersji na Psp już by szlo se posmigac na tym ;]

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
*тсω* tuner12
Doświadczony driver

PostWysłany: 02 marca 2010, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No właśnie chodziło mi o to, że u nas w szkole opiekun jest zainstalowany, dlatego nie idzie instalować gier, tylko portable, jak wróce do domu to przestestuje ten plik od ludwika.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » TrackMania » TrackMania Nations Forever Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: