Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 27 grudnia 2009, 2:23 Temat postu: Dysk przenośny i pendrive do zgarnięcia! |
|
|
Mam dla was propozycję. W uczelni w moim mieście, organizowany jest konkurs na logotyp kół naukowych. Pomyślałem, że jest tu paru dobrych grafików i dawałbym co niektórym z was 99% szans na wygraną, znając ludzi z kół, twierdzę, że ich prace będą pachnieć kupą Warunkiem wzięcia udziału jest należenie do jednego z tych kół. Sam do żadnego nie należę, ale z tą kwestią sobie poradzę... zawsze można dołączyć Z tego prostego względu prace byłyby podpisane moim nazwiskiem, a autor musiałby zadowolić się nagrodą. I teraz prosta zasada - jeżeli ktoś ma ochotę się w to bawić, proszę bardzo. Jeśli nie, wasza strata Ja tam i tak miałbym z tego tylko jakieś punkty dodatkowe na uczelni.
A teraz kilka najważniejszych informacji dla chętnych:
- konkurs dotyczy stworzenia logotypu dla kół naukowych: Koła Naukowego Informatyki Stosowanej i Koła Naukowego Ekonomii
- w logotypie ma być nazwa koła i nazwa uczelni "PWSZ w Ciechanowie"
- termin: do 14 stycznia 2010
- technika pracy dowolna (w przypadku malowania kredkami, potrzebny jest skan )
- dysk przenośny jest za 1. miejsce
- pendrive za wyróżnienia
Mam nadzieję, że wszystko jest jasne. Ja zgarniam chwałę (), a ktoś nagrody Trochę bardziej wartościowe niż xxxx miedziaków Jeśli nie będzie chętnych - trudno. Sam w tym udziału brać nie będę, a nikt ze znajomych również, więc i nikomu kogo lubię w tym nie przeszkodzę, dając taką możliwość wam
Jak coś, możecie pisać na gadu - wyślę oryginalny regulamin.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Egzegezy
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 333
|
Wysłany: 27 grudnia 2009, 9:04 Temat postu: |
|