Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dzymek
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 15:34 Temat postu: FairPlay REKRUTACJA |
|
|
Witam
Poszukujemy dywizji do gry TMN. Naj lepszy gracz zostanie Kapitanem oraz Menadżerem tej ze dywizji. Zapewniamy gracza profesjonalizm w klanie, mila atmosfere, treningi itp.
Wymagania minimum 16 lat.
Zainteresowane osoby prosimy o złożenie podania u nas na stronie(wzór znajduje się na forum)
www.fairplay.site11.com
Pozdrowienia od zespołu FairPlay
Ostatnio zmieniony przez Dzymek dnia 23 listopada 2009, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dzymek
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 17:04 Temat postu: |
|
|
Niestety w między czasie nieznacznie ulegl zmiana adresu strony. już poprawione i wszytko dziala.
www.fairplay.site11.com
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 17:46 Temat postu: |
|
|
Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dzymek
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 18:44 Temat postu: |
|
|
Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 18:53 Temat postu: |
|
|
Dzymek napisał: |
Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy |
Przepraszam cię, ale teraz zaprzeczyłeś sam sobie.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ostatnio zmieniony przez eXiliado skt7 dnia 23 listopada 2009, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dzymek
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 18:56 Temat postu: |
|
|
Niestety ogarniam 4 gry, szukam ludzi itp itd fakt chwilami nie ogar i właśnie dlatego szukamy kompetentnych osób którym będzie można zaufać oraz powierzyć zarządzaniem dywizjia danej gry oraz sprawami z tym związanymi
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
dbxdb
Jeździ konno
Zakaz pisania Posty: 43
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dzymek
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 23 listopada 2009, 19:34 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to tak:
Próg przyjęcia do klanu jest 16 lat ale jeżeli zglosi się do nas młodsza, bardzo dobrze grająca osoba będzie przeprowadzona narada klanowa oraz test gracza i w tedy zapadnie decyzji.
Po drógie:
Nie jestem uzależniony od CS-a, nie znacie mnie więc nie wiem czemu takie wnioski.
Po trzecie:
To nie jest wasz klan, nie macie zamiaru tutaj grać więc nie wiem z czego wy robicie taki problem...
Pozdrowienia
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ksdfan
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |