Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 18:34 Temat postu: Prośba do "Niektórych osób z CS'a" zaczynających g |
|
|
Mama prośbę do "Psychicznie Chorych" graczy z Counter Strike'a. Jeżeli zaczynacie grać... to zachowujcie się jakoś, a nie tak jak 3 koleszków na serwerze "Matias", nie zdążyłem zrobić zdjęć ze swojego aktualnego konta(zdjęć z rozmowy), ale mam rozmowę (z drugiego konta) gdzie piszą wyraźnie że podrobią (a raczej podrobi, login: kedriik) poprzednią rozmowę gdzie niby ich wyzywałem, z resztą to zauważycie na screen'ach z rozmowy..
Gracz satowo... wyzywał mnie i przypadkowego gracza, nawet znalazły się wzmianki o "patologi w domu", ale nie wiem czy sobie żartował czy co.
Najczęściej właśnie osoby z cs'a nie umieją się zachować, oczywiście nie wszyscy bo ogólnie jak się gra to w cs'ie jest spoko (zależy jaki serw ;p)
loginy:
matias1993 - ten robił najmniej jaj, nawet pogadał na końcu ;p)
kedriik - ten co tak straszył co on nie mi zrobi ;p
satowo - "bo to jego serw i może robić co chce" ten wyzywa najwięcej ( a serw był matiasa ;p)
W tm'ie ludzie chyba lubią kulturalną grę no nie ?? zdaje mi się że tak...
loginy podałem także możecie dodawać do blacklist
W tych screen'ach troszkę nakłamałem.. o innym forum, o tym że ich wyśmiejecie (może i tak ;p) bo mnie pewnie też, ale to po to żeby z nich więcej wycisnąć.
Sorki że rozmowa nie jest w ciągu... nie chciałem obcinać aby nie było że co kol wiek przerobiłem.
Screen'y
Nie wiedziałem gdzie to napisać.. jak w złym to przenieście..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 19:38 Temat postu: |
|
|
Spokojnie, niech kupią tmuf to ich poblokują nasi kochani admini servów polskich, i może zagranicznych to se w dupe 50zł wsadzą, jak pan street.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 19:59 Temat postu: |
|
|
Ja do Cs'a nic nie mam, sam czasem zagram ;p kij że frag na minusie ;D Ale przyznajcie że to właśnie z cs'a biorą się tacy ludzie.....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukasso
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 20:24 Temat postu: |
|
|
ja mysle ze to ludzie z sapera sa
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrik
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 22:33 Temat postu: |
|
|
Uważam, iż Kedriik, Satowo, Matias1993 (trochę mnie) i Kret mają rację, że bardzo wygłupiłeś się, obrażając ich w grze. Ponadto chciałbym nadmienić, iż nazwa serwera to Matias1993, a nie wyżej wspomniany "Matias". Aczkolwiek nadal przyjmuję z kolegami przeprosiny - tu moja pełna cierpienia ręka będzie wciąż otwarta i czekająca na wyraz szacunku jakimi są przytoczone przeprosiny. Serdecznie pozdrawiam - ja.
Ostatnio zmieniony przez ketrik dnia 08 listopada 2009, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SATOWO
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 22:41 Temat postu: |
|
|
Uważam, że autor danego tematu "Cm0k!_w_KrQk!!" jest kompletnie nielubiany. Śmiem twierdzić, że w realu jest przynajmniej poniżany.
Postawmy się w jego sytuacji - wbija na serwer gdzie gra 3 kumpli, nastpęnie swoją postawą i swoim irytującym nickiem i kolorowem wozu, prowokuje mnie - administratora. Jest niedziela wieczór - każdy jest spięty przed poniedziałkowym dniem roboczym (przynajmniej ja - zaczynam od jutra prace w Vobisie) i wchodzi taki świecący się na różne kolory Cmok - pojechałem mu po bandzie równiutenko - należycie się zachowałem i jestem z tego dumny. Czemu?
Otóż cały stres, który "tłamsił" się we mnie rozładowałem a nastepnie nawet wprawił mnie w serię ciągłych śmiechów - po zobaczeniu danego tematu. Jestem zachwycony, że ludzie, którzy tak sobie trują dupe w niedziele i wstawiają takie rzeczy na forum istnieją. Można typa styrać od zerstw a następnie zobaczyć ten temat na forum. Rzeczywiście straszne mam konsekwencje za moje wyzwiska, już się KUR** boje : )
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kedriik
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 22:46 Temat postu: |
|
|
Pierwszy post na forum, witam : ) trochę niefajne okoliczności ale trudno.
Nie wiem jak bardzo użytkownik Cm0k!_w_KrQk!! jest tu szanowany, jednak uważam, ze jego zachowanie nie przystoi powaznemu graczowi.
Sytuacja wygladala trochę inaczej. Po pierwsze, serwer ten zostal zalozony przez naszego znajomego tylko w celu rozrywkowym, rozmowy prowadzone miedzy nami na nim, tez były utrzymywane w dosc swobodnej atmosferze
W/w gracz widac nie zrozumial tej swobodnej atmosfery i wzial bardzo do siebie to co było na nim pisane.
oczywiście na innym serwerach zachowujemy się calkowicie kulturalnie. Tak jak w calym interencie, nigdy na zadnym forum, czy innym portalu, spolecznosc nie miala do mnie zadnych zastrzezen.
oczywiście podrobione zdjecia z gry nawet nie istnieja, wszystko mialo jedyne charakter czysto rozrywkowy.
Tak,Cm0k!_w_KrQk!! trochę wiecej dystansu do siebie. A konsekwencje jakie mi groza za ten wystepem mam w glebokim powazaniu.
Podrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrik
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 22:47 Temat postu: |
|
|
Smiem twierdzić, iż Cm0k_w KrQk!! powinien zacząć grać w CS'a, aby przygotować się do rzezi jaką mu zgotujemy. Polecam także zaopatrzyć się w porządną m4a1 lub kałacha, Flashbang i HE granaty. Nie zapomnij o "," dla amunicji do broni głownej. Pamiętaj, że w realu strzału odbijają się od ścian, a nie je przechodzą! W tym momencie twoja babcia jest poniewierana przez kolegę SATOWO z Glocka. Nie wychylaj się przez okna, bo dostaniesz HSa a w dodatku mam Wallhacka. A tak na serio to nadal czekam na przeprosiny, drogi kolego!
Ostatnio zmieniony przez ketrik dnia 08 listopada 2009, 23:17, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XmateX
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 08 listopada 2009, 22:48 Temat postu: Re: Prośba do "Niektórych osób z CS'a" zaczynający |
|
|
Jeżeli chcesz z nami polemizować, wartoby było, ażebyś nauczył się poprawnej pisowni.
Cm0k!_w_KrQk!! napisał: |
Mama prośbę |
Mama prośbę?
Cytat: |
...serwerze "Matias" |
Po wielokropku stawiamy spację. Server miał inną nazwę.
gdzie piszą wyraźnie że podrobią (...) zauważycie na screen'ach z rozmowy.. |
Oni teraz piszą? Czy może pisali? Apostrof stawiamy w nazwach angielszczonych, lecz takich których końcowa litera to Y lub E, we wszystkich innych nie dajemy go.
Gracz satowo... wyzywał mnie |
Niepotrzebne użycie wielokropka.
z cs'a (...) w cs'ie |
Niepotrzebnie użyty apostrof.
nawet pogadał na końcu ;p) |
Taka emotikonka nie istnieje.
( a serw był matiasa ;p) |
Po otwarciu nawiasu nie robimy spacji.
W tm'ie ludzie chyba lubią kulturalną grę no nie ?? zdaje mi się że tak... |
Niepotrzebne apostrof, nieuzasadnione użycie aż dwóch znaków zapytania, spacja pomiedzy końcem zdania z znakiem zapytania, poczatek zdania z małej litery.
loginy podałem także możecie dodawać do blacklist |
Zdanie bez wielkiej litery na poczatku i bez znaku końcowego.
W tych screen'ach troszkę nakłamałem.. |
Niepotrzebny apostrof, dwie kropki na końcu.
Co kol wiek?
Nieuzasadnione użycie apostrofu.
Nie wiedziałem gdzie to napisać.. jak w złym to przenieście.. |
Dwie kropki zamiast trzech, początek zdania z małej litery.
Ostatnio zmieniony przez XmateX dnia 09 listopada 2009, 6:10, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SATOWO
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
XmateX
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 6:12 Temat postu: |
|
|
SATOWO napisał: |
"ORTOGRAFI" |
Dopełniacz wyrazu "ortografia" kończy się dwoma literkami i.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SATOWO
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 6:53 Temat postu: |
|
|
Nie no co ty, okłamujesz mnie?! : O
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, i jeszcze poczytaj o zastosowaniu cudzyszłowu.
Myślisz, że czemu wziąłem w cudzyszłów to? Może dlatego, że to cytat?: O
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 7:45 Temat postu: |
|
|
A ja śmiem twierdzić, że powinniście stąd wypierdalać.
To nie jest forum cs, że piszcie posty jeden pod drugim, nie daliście żadnego screena z tego co widzę, że to on was obrażał, jak na razie widziałem tylko wasze wyzwiska. I jeszcze kirlik?królik?kuirlik? napisał w pierwszym poście, który jednak nie był jego autorstwa, czego można było się domyślić ofc, że przyjmą przeprosiny...
To nie scena CSa, tu są normalni ludzie i widzą co się dzieje.
A więc jeszcze raz na koniec, WYPIERDALAĆ.
Dziękuję za uwagę.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kedriik
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 15:31 Temat postu: |
|
|
Ey, sorry, bez jaj. A jak mozna nazwac zachowanie autora tematu? Zostal trochę sponiewierany (dodadkowo jabys nie widzial, tylko paru z nas się z nim trochę powyzywalo, ja tylko nabijalem się, ze podrobie screen shoty ) i od razu leci zakladac w dziale pomoc (wtf?!) temat o tym jak to zostal niesprawiedliwie potraktowany. HELLO, i co macie mu poradzic, ze ma grać tam , gdzie obowiazuje kultura? WoW, serio? Radze autorowi tematu wracac dokonczyc ukladanie jakiegoś zestawu z klockow LEGO.
Jakbym ja mial zakladac tematy za każdym razem jakby ktos mnie wyzwal w jakieś grze to bym chyba nic innego nie robil jak wrzucal screeny z tych rozmow. A co się robi w takiej sytuacji? Po prostu olewa i ew. gra się dalej.
skt7, nikt nie napisal zadnego double posta, wiec stfu >.>
Dzieciarnia
PS.
Bylem w najlepszym europejskim klanie GRIDa i probuje sobie wyobrazic ich reakcje na taki temat. Ktos mnei zwyzywal a ja lece z placze "ey guys, look, he said bad things to me ;'((((" to by chyba mnie wysmiali i odeslali z "hey, m8, life's tough, get used to it and grow up !". I to samo radze Cm0k!_w_KrQk!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|