Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matti
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 13:43 Temat postu: Znikające punkty LP |
|
|
Od jakiegoś czasu mam następujący problem:
np wczoraj grając w TMNF na swoim koncie miałem ok. 77 k punktów LP co dawalo rank 2800. Ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj, po zalogowaniu się na konto okazało się, że tych punktów mam 2 k mniej czyli 75k ;/ i rank 4600. Rozumiem ze mogę spaść w ranku bo iluśtam graczy mnie mnie wyprzedzi, ale dlaczego znikają mi punkty LP? To już nie pierwsza taka sytuacja. Swego czasu mialem rank 1500 a na drugi dzień spadlo do 4000 ;/
Wie ktos w czym jest problem i co mogę zrobić?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Matti
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 19:57 Temat postu: |
|
|
tak, wiem że LP nie jest wykładnikiem skilla ale po prostu denerwuje mnie ciągłe znikanie tych punktów po 2 razy na tydzien, gdzie widze ze inni gracze mają rank taki jak dzień wczesniej i tylko ja mam mniej tych punktów.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 09 listopada 2009, 20:12 Temat postu: |
|
|
Matti napisał: |
tak, wiem że LP nie jest wykładnikiem skilla ale po prostu denerwuje mnie ciągłe znikanie tych punktów po 2 razy na tydzien, gdzie widze ze inni gracze mają rank taki jak dzień wczesniej i tylko ja mam mniej tych punktów. |
kazdemu odejmuja punkty z niedzieli na poniedziałek, wiec niemoliwe ze innym nie odejmuje, no chyba ze ktos ma poniżej 50k bo chyba tylko powyzej tego progu sa punkty odejmowane
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rezys
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|