Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|GT| kamyl
Doświadczony driver
|
Wysłany: 24 października 2009, 13:00 Temat postu: WAŻNE! Petycja o bana wszystkich kont adiego (streeta) na MZ |
|
|
Potrzebujemy każdej osoby! Każdy jeden głos jest ważny!
Niech każdy wejdzie teraz na MZ, w ten temat: http://tm.maniazones.com/forum/index.php?topic=22720.0 i napisze posta, podpisując się pod petycją. Dodatkowo można zaznaczyć w ankiecie "podpisuję się!". Mamy nadzieję, że w końcu coś to da. Niestety, na MZ ciężko doprosić się o bana, a jedyną osobą uprawnioną do banowania jest Alinoa - główny admin.
Jak wiecie, natrętnie spamuje (dzisiaj nabił jakieś 600 postów w kilka minut), wyłudza miedziaki, hasła, community code (ważne przy TMU), konta TMU. Oferował tu serwery TAXI, zapewne pamiętacie wszyscy tą niewątpliwie głośną sprawę.
Proszę Was, drodzy gracze. Połączmy swoje siły i walczmy z tym skończonym idiotą.
(Dodano 24 października 2009, 16:00)
Ważne są podpisy w poście, sama ankieta nie jest tak ważna, bo jest anonimowa. Warto poświęcić trochę czasu na napisanie "podpisuję się".
edit: wszystko diabli wzięły... ktoś (wiem kto -.-) skasował wszytskie posty, także nic nie ma sensu ^_____^.
|
Powrót do góry |
|
|
master_stunter
Jeździ konno
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 2 Posty: 12
|
Wysłany: 15 listopada 2009, 17:39 Temat postu: Re: WAŻNE! Petycja o bana wszystkich kont adiego (streeta) n |
|
|
no tak... Racja! ja zhackowałem programem Tm-Quick hack!
Dowiedziałem się wszystkiego, hasła, użytkownika, klucza do gry..
Naprawdę POLECAM
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kochany adi
Samochodowy prawiczek
Zakaz pisania Posty: 4
|
Wysłany: 19 listopada 2009, 17:21 Temat postu: |
|
|
haha... ma zakaz pisania, zakaz pisania...
i ma nauczke od moda!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|