Cm0k!_w_KrQk!!
Jeździ konno
|
Wysłany: 19 listopada 2009, 21:07 Temat postu: Prośba o pomoc, gierki przeglądarkowe |
|
|
Chciałbym zrobić grę przeglądarkową, wiem że chyba 2 osoby robiły tutaj taką, Jedna była z odpowiedziami, a druga z jakimiś autami, opis jak zrobiono tą drugą by mi bardziej pasował... w miare wiem co i jak.. mam parę swoich stronek może byliście na www.fantacityfans.streemo.pl ? to moja stronka (jeżeli nei wierzycie mogę udowodnić, dzięki tej stronce, uzbierały się apele do eski o przedłużenie FantaCity, udało nam się zebrać apeli aż na 2 miesiące przedłużenia gry.. lecz teraz, gdy eska usuneła już fantacity ze swoich serwerów, została tylko stronka fanów, jest nas zerejestrowanych powyżej 1000, a robią się nudy, prosił bym o pomoc jeżeli ktoś ogarnia się we flash'u lub javascript, w grafice, i prosił bym jeszcze o opisanie tego : kiedy mamy np 1000 jakiśtam fanta'lionów,([=) i kupujemy np. 126p. za 200[= po kliknięciu w kopiuj dostajemy auto i zabiera nam z puli te 200 [=, jak to zrobić aby taki mechanizm działał ??
|
|
|