Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
FIFA lub PES na monitorze widescreen, pytanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 15 września 2009, 10:50    Temat postu: FIFA lub PES na monitorze widescreen, pytanie Odpowiedz z cytatem  

ostatnie czesto gram z kumplami w fifa i pes.

niestety sam nie mam konsoli, ale podlaczony komputer do telewizora 16:9 i dwa pady na usb.

niestety i w FIFA 2002, jak i FIFA 06 i w PES 6 mam problemy ze zmianem rozdzielczosci na rozmiary widescreen, a nie chce, zeby pilkarze byli tacy rozciagnieci.

czy może mi ktos powiedziec, ktore wersje FIFA lub PES już bez problemow da się przelaczyc na widescreen (tak jak w trackmanii jest to mozliwe w ustawieniach)? da się to już w FIFA 07 lub 08 lub w pozniejszym jakims PES?
chodzi mi o rozdzielczosci minimum 1280 x 720 lub lepiej 1920 x 1080.

ps.: karta graficzna ati hd 4550 jest podlaczona do TV kablem HDMI i obsluguje potrzebowane rozdzielczosci.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: 15 września 2009, 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

znowu chcesz przykozaczyc widze, masz na pazi !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
°XX Jero
Admin

PostWysłany: 15 września 2009, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

PES 2009 obsługuje już takie rozdziałki. Ja mam ustawione 1920x1200 i śmiga bez problemu Wink Nie wiem jak z Fifą ale to syf w sumie jest, przynajmniej wersja PC Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: