Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mateusz
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach
Pochwał: 3 Posty: 321
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 03 grudnia 2006, 15:42 Temat postu: |
|
|
No sorki, awarda ode mnie nie będzie, ale no mogę cię jednak pochwalić za parę fajnych pomysłów no i za design tej trasy. Mnóstwo billboardów ze strzałkami to duży plus tej trasy, bez nich nie miałbym wręcz pojęcia jak jechać. Jest dużo ciekawych elementów i zakrętów, no ale jednak zdarzyły się niedopracowania m.in. jazda z rampy na krótki offroad i potem do CP. Billboard pokazujący "w lewo" jest za daleko, nie miałem pojęcia że to natychmiast trzeba skręcić. Nie spodobał mi się też skok z pół-pętli na inflatable, niezawsze jest szansa że auto wyląduje na kołach. Z kolei jeśli chodzi o ozdobienie, to szkoda że inflatable są tylko czerwone, ale jednak fajnie widać dużo bloków TV - w końcu na tę trasę zużyłeś ponad 6000 miedziaków. No i ogólnie pętle też mi się podobały, szczególnie te podwójne, mimo że jedna z nich też jest niedopracowana.
Nic dodać, nic ująć - 69/100% (dobre starania) - trasa dość długa, ale nie aż tak zmutowana żeby dawać jej jeszcze mniejszą ocenę.
I jeszcze jedna rada - nie rób tras tylko dla awardów. Próbuj robić je dla przyjemności no i w wyniku tej przyjemności możesz postarać się o ciekawe pomysły, jakie właściwie były i na tej trasie. No i tiggeri też dał dobrą radę - rób screeny, ludzie zazwyczaj nie dają awardów trasom, które nie mają screenshota, bo są po prostu niezauważalne. Awardy po prostu pokazują nie to, że chcesz być dobrym trackmakerem - one pokazują, że nim jesteś.
Powrót do góry |
|
|
|
|