Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 lipca 2009, 21:33 Temat postu: Jaki masz zawód? |
|
|
Moim zawodem był występ naszych graczy na TEX.
Wszyscy wiedzą, że nigdy nikogo za postawę nie opierdzielałem, ale to było poniżej tego, co uważałem, za najgorsze
Jarek, Ty powinieneś być w finale, Twoje umiejętności skupienia się, poznania trasy itp. są ponadprzeciętne. Bez problemu awansowałbyś do finału i tam może nie wygrał, ale kilka razy postraszył Frosta i resztę. Nie wiem co się tam stało, ale zagrałeś naprawdę, poniżej normy, którą sam sobie ustawiłeś wysoko swoją wyborną grą przez cały rok. Jarek, naprawdę mnie zawiodłeś mimo, że nagrałeś się najdłużej.
Nadzieję, pokładałem w Szymie, bo to on jako jedyny musiał zapierdzielać, by się zakwalifikować na wyjazd do Danii. Pokazał się z dobrej strony na TA, wierzyłem, że możesz zajść daleko Szymuś.
Co do reszty, trudno mi coś napisać. Zawiedziony jestem głownie z powodu wysokich wymagań, jakie sami sobie postawiliście. Miał być szturm na Danię, a było, eh... zaczepianie Danii.
Wybaczcie, że tak piszę, ale ktoś musiał. Wiem, że to ogromne emocje, że graliście z najlepszymi na świecie, ale Wy też jesteście w tym gronie, szczególnie Jaruś.
Mam nadzieję, ze nie zjedziecie mnie, za prawdę. Może powiecie, że tam były potworne boty, ale jak sobie przypomnę z pl6 Jarka, Hacka, Pawła (wiem, ze tych dwóch ostatnich nie było na TEX) to byliście po prostu bestiami. Wciąż wierzę w was, w każdego, nawet w Sajlasa ale nic z tego nie będzie jeżeli ktokolwiek będzie myślał, że skoro to indywidualne, to można sobie olać. Nie można, bo nawet grając solo reprezentujecie Nas, Polskę.
Nie mówię, że zjebaliście, nie mówię, że sobie olaliście to, ale nie daliście też z siebie wszystkiego
Czekam na krytykę, lub poparcie bo wiem, że nie będzie osób obojętnych na moje słowa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
|
TheViP
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 29 lipca 2009, 17:17 Temat postu: |
|
|
To co się tam stało to było raczej pewne. Na co wy liczyliście gdy w sumie nikt z Polski nie był wytrenowany? Zresztą tam nie pojechała cała repra, a ci których wybrał Scrapp plus Szym który jako jedyny sobie wywalczył wyjazd. Nikt nie był wytrenowany, bo nikt nie miał na to czasu, a jak wszyscy mówili, jadą tam dla fanu. Nie ma nad czym płakać bo inaczej to potoczyć się nie mogło. Jakby Jarek był w formie i wytrenowany to jestem pewny, że miałby przynajmniej 3 miejsce , a i Szym spokojnie mógłby finał zaliczyć, nie wspominając tu o Fredzie. Trzeba postawić sprawę jasno, w Polsce nie ma profesjonalnych graczy TM którzy będą rzucać wszystko by coś ugrać w jakimś turnieju, w życiu są ważniejsze sprawy.
Powrót do góry |
|
|
[POL] LECHU
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 29 lipca 2009, 17:54 Temat postu: |
|
|
Polemizowałbym, że chodzi o zarządzanie czasem ... fakt faktem nie ma w Polsce graczy którym by na tym zależało.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|