Wysłany: 01 lipca 2009, 11:20 Temat postu: Wehikuł Czasu - Runda 1.
Zapisy skończone, turniej czas zacząć. Zapisało się 33 graczy, ale ze względu na wyjazd wycofał się Mtik, tak więc do losowania pozostało ładne w podziale 32. Poniżej obiecany filmik z losowania, jest jaki jest, no ale ważne że w ogóle go zrobiłem w końcu, za którymś-tam podejściem ;d
Żeby nie było, to nie ja losowałem, tylko brat. Za rozstawienie grup podziękujcie w razie czego Johny'emu ;p
Mecze rundy pierwszej odbędą się 8 i 9 lipca. Dokładny terminarz i rozpiska rund poniżej.
Jeśli chodzi o same rozgrywki, nic tu nowego. Każda grupa zagra w trybie Rund do 65 punktów na trzech mapach, po jednej z każdego rodzaju. Osoby z największą ilością punktów po zsumowaniu wyników wszystkich 3 tras przejdą do następnej rundy.
Na koniec słówko od Bilusia na temat serwera turniejowego:
Już teraz działa serwer "wc.round1". Zawiera on mapki na pierwszą kolejkę rozgrywek i będzie chodził w miarę codziennie w godzinach 10-20 (terminy orientacyjne).
Z powodu problemów technicznych serwer jest bez aseco. Za utrudnienia przepraszamy.
Proszę wszystkich uczestników o zapoznanie się z warunkami panującymi na serwerze. Wszystkie niedogodności proszę zgłaszać, ponieważ jak problemów nie będzie to na tym serwerze będą rozgrywały się mecze.
Hasło na serwer to: "jestemnawc" i nie ulegnie zmianie.
Ostatnio zmieniony przez «RH» Lox dnia 09 lipca 2009, 12:45, w całości zmieniany 4 razy
Fajnie że gramy 9 lipca, 8 mam obronę mgr, więc byłoby ciężko. A filmik pełen profesjonalizm - niemal wyreżyserowane, bo na końcu (niczym w dobrym filmie) kapitan polskiej reprezentacji (no, były) . No i grupę mam ciekawą . Szkoda że Derty'ego w niej nie ma, byłoby niemal tak jak prawie 2 lata temu D:
No i trasy są ok. Nadeo mogło być inne, ale ta też ujdzie, będzie przynajmniej ciekawiej.
EDIT: A może by tak zwiększyć ilość punktów np do 77? 51 to chyba za mało - szybko może czasami się skończyć, a przyjemność (jazdy) powinna trwać dłużej
Ostatnio zmieniony przez Cosworth' Abszt dnia 01 lipca 2009, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 01 lipca 2009, 18:14 Temat postu:
30 min temu zainstalowałem tmn.... jak zobaczyłem intro to ciary na plecach i ogolnie szok :F W ogóle imho mappack za***iscie dobrany! pl4 to był mój 1 druzynowy turniej ;p Ogólnie WCcup zapowiada się bardzo przyjemnie ;p
Miałem niezłego zonka jak zobaczłem 1 karteczke podczas losowania D
btw. mozesz zmienić freddy na =AF=FRED _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ja mialem at pobity na dwoch trasach (oprocz tej pl4 cobhama) jeszcze zanim tmnf weszlo, i obydwa sa zalosne ;] na cobhamie at tez nietrudno pobic ;d _________________
na prośbę Jakuba i za zgodą wszystkich graczy grupy D, grupa ta zagra 9 lipca o 21.30 - przełożona o pół godziny. rozpiska w pierwszym poście już uaktualniona.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3