[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
Wysłany: 01 listopada 2007, 13:25 Temat postu: Jak napisać poprawnie temat o nazwie - szukam klanu :) |
|
|
Ok, więc napisze ten topic bo po prostu czasem, glupio się czyta jak ktoś nie wie jeszcze o co chodzi w tej grze, a już chce być w jakimś klanie .
Może zaczne od tego, że najważniejsze w tej grze są dwie rzeczy :
- od jak dawna gra się w TMN
- skill (umiejętności)
TEMAT :
Jeżeli zakładasz temat, szukam klanu, to w nazwie tematu napisz wyraźnie, swój login i nick z gry, np. "Szukam klanu, nick Dragon, login - dragon".
TREŚĆ WIADOMOŚCI :
W treści wiadomości, zaczniemy od przedstawienia własnie tych dwóch rzeczy, które wcześniej wymieniłem. Od razu uprzedzam, że osoba grająca 1-20 dni w grę, nie posiada jeszcze wytrenowanego skilla, nie ma w sumie szans, żeby osoba dostała się do jakiegoś "dobrego" klanu, natomiast wiadomo, że są "głupie" klany, które przyjmuja wszystkich kogo popadnie, a później się rozpadają, bo tamte osoby które klan przyjąl, grały tylko 4fun przez kilka dni... Zastanówcie się nad decyzją dołączenia do klanu, na poważnie .
Osoba grająca od 1 miesiąca i więcej, ma już większe szanse, aby dostać się do jakiegoś klanu, bo dopiero po miesiącu, zaczynamy myśleć, nad własnymi umiejętnościami, i zastanawiamy się, czy my mamy farta, czy też już potrafimy bez problemu w jechać w ten zakret na takiej i podobnej trasie. Ważne jest wiedzieć na jakim jest się poziomie, na jakiego się uważa, i jeżeli gra 1 miesiąc w gre i napisze ze jest super nie wiadomo jaki, to każdy napisze ze jest idiotą i zamknąć topic. Pamiętajcie, żeby nie pisać wykrzykników "!!!!", jest to trochę oburzające i narzucające do kontrowersyjnych odpowiedzi .
Pewnie się zastanawiacie jak powinna wyglądać treść wiadomości, zalączam się mniej więcej wygląd takiego tematu.
Temat : "szukam klanu, mój nick to xxxxx, login to xxxxx"
Treść : Cześć Wszystkim,
Zainteresowałem się trochę tą grą, i po 2 miesiącach samolubnego grania , chciałem dołączyć do jakiegoś rozwijającego się klanu, aby trochę podnieść swój skill, i zapoznać się z rywalizacją w tej grze.
Chciałbym, aby w klanie często odbywały się mecze wewnętrzne jak i zewnętrzne z innymi klanami.
[Warto również dodać, jakiś nowy pomysł, który pomoże wnieść coś nowego do klanu]
[Tutaj wartobyloby podac przykladowe czasy z roznych mapek np. z ESL, HP cupa itd.]
Opcjonalnie :
mozemy podać swoje miejsce w rankingu polskim, swiatowym, ale mysle ze nikogo to raczej nie interesuje, warto dodać własne statystyki z profilu. To już jest warte oglądania.
Myśle ze to na tyle,
pozdrawiam
|
|
|