Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
|
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 27 Maj 2009, 21:57 Temat postu: |
|
|
Jakby ManU grało w czerwonych koszulkach to by wygrali i tyle :f A mecz szczerze mówiąc był zdeka nudny. Ale Barca zagrała ładnie i zasłużyła sobie, żeby nie było.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 27 Maj 2009, 22:05 Temat postu: |
|
|
Takie teksciki to kolegom z piaskownicy mozesz pisać smarku :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 28 Maj 2009, 6:28 Temat postu: |
|
|
3 zespoly angielskie w polfinale i zaden nie wygral =o
barca>manU ichuj
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא glooooooooooch!
|
Wysłany: 28 Maj 2009, 10:17 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się Wally - Arsenal gra ładną piłke a gdy w Arsenalu był jeszcze Henry to ta gra była jeszcze ładniejsza.
Szkoda ManU bo kiedyś oni grali piękny football ale w ostatnich latach ich gra mi się nie podoba chociaż zawsze jestem za ManU.Chociaż niektórzy to moga wyśmiać to zdecydowanie wolałbym żeby swego czasu na Old Trafford został Beckham niż Ronaldo miał przyjść.Nibyć coś tam strzela ale te jego kiwki powalają..nic mu nie wychodzi i wyładowuje się na Puyolu.Nie przepadam za takimi "gwiazdeczkami".
Wracając do tematu to Barca zasłużyła bo ManU niestety nie istniał i wpłyneło to na poziom meczu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 28 Maj 2009, 13:23 Temat postu: |
|
|
hmm... nomercy... Ciężko zgodzić się z tym, że Ronaldo nigdy nie wychodzą zwody... bez powodu nie został piłkarzem roku 2008, co? Jakby tak przewracał się o swoje nogi, to nie otrzymałby w samym tylko roku 2008, cytuję: FIFPro World XI, Król strzelców Premier League, MVP Ligi Mistrzów, Złoty But, Złota Piłka, Piłkarz Roku FIFA. Zanim zaczniesz pierdolić głupoty (bez obrazy, stary, ale to właśnie teraz robisz) zastanów się, czy warto słuchać wszystkich naokoło niż samemu wyrazić swoje zdanie, nie opinię kumpli z bloku. Jasne, można powiedzieć, że "jego gra mi się nie podoba, szto pedał, piepszony symulant". Ale nie możesz powiedzieć, że nie umie grać! Z tego wynikałoby, że Fifa nie zna się na piłce nożnej, bo daje nagrody potykającym się o własne nogi. Idąc w tym kierunku, uważasz, że Bobby Charlton, Franz Beckenbauer czy Platini nie potrafią grać w piłkę.
Reasumując, weź sam się naucz tak "nicniewychodzić" jak Cristiano Ronaldo a potem powiedz, że nic nie potrafisz. Basta.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 28 Maj 2009, 14:27 Temat postu: |
|
|
mnie to tam zwisa, za oboma drużynami nie przepadam. (chociaż pojedynczych piłkarzy lubię i to bardzo - messi, iniesta...) aczkolwiek nie wierzyłem, że barcę stać na wygraną. zaraz pewnie wszyscy zakrzyczą że to przecież ona była faworytem zdecydowanym itd, ale się mylą. w barcę wierzyli (i jak widać mieli rację) praktycznie tylko jej fani, a obiektywni obserwatorzy faworyzowali manchester. i może gdyby manchester grał swoje, to dałby radę, ale barca po prostu nie dała im grać i sama robiła na boisku co chciała. teraz dopiero widać klasę chelsea, która pomimo przegranej jako jedyna drużyna potrafiła przynajmniej w miarę zatrzymać ofensywę barcy, reszta jest wobec niej bezsilna.
patrząc po wczorajszym meczu, zdecydowanie barca zasłużyła. manchester po świetnym sezonie totalnie wymiękł.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
krzysio1337
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא glooooooooooch!
|
Wysłany: 28 Maj 2009, 16:02 Temat postu: |
|
|
iam napisał: |
hmm... nomercy... Ciężko zgodzić się z tym, że Ronaldo nigdy nie wychodzą zwody... bez powodu nie został piłkarzem roku 2008, co? Jakby tak przewracał się o swoje nogi, to nie otrzymałby w samym tylko roku 2008, cytuję: FIFPro World XI, Król strzelców Premier League, MVP Ligi Mistrzów, Złoty But, Złota Piłka, Piłkarz Roku FIFA. Zanim zaczniesz pierdolić głupoty (bez obrazy, stary, ale to właśnie teraz robisz) zastanów się, czy warto słuchać wszystkich naokoło niż samemu wyrazić swoje zdanie, nie opinię kumpli z bloku. Jasne, można powiedzieć, że "jego gra mi się nie podoba, szto pedał, piepszony symulant". Ale nie możesz powiedzieć, że nie umie grać! Z tego wynikałoby, że Fifa nie zna się na piłce nożnej, bo daje nagrody potykającym się o własne nogi. Idąc w tym kierunku, uważasz, że Bobby Charlton, Franz Beckenbauer czy Platini nie potrafią grać w piłkę.
Reasumując, weź sam się naucz tak "nicniewychodzić" jak Cristiano Ronaldo a potem powiedz, że nic nie potrafisz. Basta. |
Nie do końca mnie zrozumiałeś :wink:
Napisałem, że coś tam strzela a w sumie nawet sporo więc ManU na pewno ma z niego pożytek ale nie pdoba mi się w ogóle jego zachowanie.Jesto to piłkarz bardzo dobry ale jeżeli tylko coś mu nie wychodzi to zaczyna faulować, płakać i udawać, że był np. faulowany tak jakby niemozliwe było żeby on C.Ronaldo mógł się pomylić.Możesz to odbierać za głupstwa ale takie jest moje zdanie o nim.Jest wielu piłkarzy, którzy udają bo w piłce nożnej to normalne ale jest też wielu, którzy zamiast beczeć naprawia swój błąd np. w obronie.Nie umiejszam jego umiejętnościom i sam bym nie był w stanie grać tak jak on ale nie o to tu chodziło.Wyraziłem swoją ocenę na jego temat...krytyczną ale ja go postrzegam właśnie w ten sposób.Peace :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |