Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
«RH» Egzegezy
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 333
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 19:42 Temat postu: Doładowanie komórki za oglądanie reklam. |
|
|
Tak pomyślałem: skoro tyle osób ogląda reklamy na buxach, to może i zechce skorzystać z strony otineo.com?
Dzięki niej możemy za poświęcenie swojego czasu na oglądanie reklam dzwonić darmowo z telefonów domowych bądź doładować kartę swojej komórki (100 "otinek" = 5 zł. Obsługuje wszystkie najpopularniejsze sieci).
Strona została już sprawdzona przez mojego kolegę: opcja doładowania konta działa. Strona w wersji Beta, ale już spora liczba reklam na niej jest.
www.otineo.com
Ostatnio zmieniony przez «RH» Egzegezy dnia 14 Maj 2009, 20:38, w całości zmieniany 4 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
krzys_pery
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 2 Posty: 46
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Egzegezy
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 21:04 Temat postu: |
|
|
Tego numeru nie używam. Nie byłbym taki głupi, żeby podać na forum mój aktualny numer komórki.
Ale dzięki za troskę.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
» pimpek *
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 21:12 Temat postu: |
|
|
Akurat zdążyłem użyć Twojego numeru Egze. Zarobiłeś na mnie 20 otinek, bo zarejestrowałem swoje 3 numery jakie miałem. A stronka fajna, skoro na pewno działa to się przyda, bo często pod koniec miesiąca mam np 5zł i brak tej 1zł do wykupienia pakietu, bez potrzeby kupowania nowej karty. Prostszym wyjściem byłoby przenieść się do Play Fresh, ale nie mogę.
A co do podania numeru, to jeśli to pierwsze co Ci przyszło do głowy do współczuje. To takie typowo polskie. Przykład co do tego jak była akcja, że w USA ktoś zgubił aparat i gdy go znalazł leżał w tym samym miejscu i okazało się, że mnóstwo ludzi zrobiło nim świetne zdjęcia. Pierwszy komentarz pod artykułem: "ja bym go zajebał"...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Egzegezy
|
Wysłany: 14 Maj 2009, 20:37 Temat postu: |
|
|
IrRed napisał: |
osobiście radzę uważać na tego typu strony ... nawet nie wiecie ile warty jest ważny numer komórkowy dla Human Data Huntera |
Otineo miało szeroką kampanię reklamową, jak i współpracuje z poważnymi firmami (chociaż stronka wciąż istnieje jako beta).
W tym przypadku nie spodziewam się przekrętu.
EDIT: chcę tylko dodać, że właśnie doładowałem swoje konto za 5 zł. Działa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|