Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 31 marca 2009, 14:15 Temat postu: Alfabet TrackManii? |
|
|
Zainspirował mnie ten artykuł na eSports.pl - http://www.esports.pl/artykul/Alfabet-esportu/32105/strona/1/kom do stworzenia czegoś podobnego, z tym że całość miałaby dotyczyć tylko i wyłącznie TrackManii. Dość dobre hasła na J, F i T już mam we łbie. Na kilka innych może wpadnę jeszcze dziś, ale mimo wszystko wydaje mi się, że lepiej by było, gdybyśmy wspólnie coś takiego stworzyli, ja bym tylko zebrał to wszystko do kupy i dodał ładną otoczkę, na wzór prawdziwego "artykułu".
Tak więc, jeśli pomysł uważacie za pozytywny, prosiłbym o podawanie swoich propozycji wraz z humorystycznymi opisami (no dobra, to Niemiec=Nazista zbytnio śmieszne nie było, więc możecie się powstrzymać od podobnych rzeczy )
Aha, jeszcze czym ewentualnie miałyby być hasła. Nie będę tu podawał konkretnych rzeczy. Powinny to być w każdym razie słowa rozpoznawalne przez większość użytkowników tego forum, w szczególnym wypadku barwne postacie sceny.
Wszystko, co do tej pory udało się ułożyć:
ALT+F4 - legendarna komenda na nitro w grze oraz lepsze opony do driftu; szczycili się nią początkowo pr0Siaki, w późniejszym okresie słyszał to już każdy newbie, zaraz po wejściu na serwer; do dziś można zaobserwować, jak bardziej zaawansowane osoby wyrabiają sobie respekt u nowych dzięki temu tekstowi;
Banda - właściwie nieodłączny element trasy; uderzenie w nią dostarcza wielu pozytywnych emocji rywalom, podnosi na duchu, zwiększa się morale, a także szanse przeciwnika na wygraną; często wyklinana, obkopywana, zrównywana z błotem i wtedy się dziwić, że TrackMania to zło...;
Bug - część toru spotykana nawet na A-0 w starej TMN; na wrogów działa podobnie jak Banda, jednak jest na jego pokonanie niezawodny sposób, który usłyszałem od żywej legendy tej gry, Zooza: "to go omijaj";
Carpark - doroczny zjazd wielbicieli tjuningu wszelkiej maści aut, gdzie ludzie szpanują nowymi furami i udzielają rad dotyczących malowania podrasowanych bolidów; wejściówka kosztuje jedyne 0,0000000099zł;
Dirt - jedna z tych rzeczy, przez które uważam, ze aborcja powinna być dozwolona; gdy tylko skaczesz na ten piach, modlisz się, aby bug odpuścił Ci tym razem i nie przyklejał się do bolidu;
ESWC - turniej, który miał być największym z największych, a ogólnie wyszła z tego bieda, że aż skrzypi; zwycięzcy otrzymali fikcyjne nagrody, choć wszyscy myślą, że Frost kupił sobie czerwone Ferrari i driftuje po szwedzkich ulicach, jak na torze w TMNF; w rzeczywistości tylko stracił na tych rozgrywkach, płacąc za bilety do USA;
Fefan - nie mylić z Fanem ani Magdą; ogólnie jest to osoba powalona, wkurzająca, żałosna i niemiła; typowy e-kozak, d*pa ("tylna część ciała, która z pozoru tylko siedzi i g*wno robi" by Nonsensopedia); co ciekawe, ma też pozytywne cechy - od jego nicku wziął się jeden z najwspanialszych slangów TrackManii: "Do chuja Fefana", a jako gracz zawsze występuje w roli TOPlayera, nawet wtedy, kiedy nie bierze udziału w meczu;
G... - ...
H... - ...
I... - ...
Jakub - niski cieć o IQ niższym niż Doda, występuje w niszowych meczach swojej ekipy, zawsze prezentując najniższy z możliwych poziomów; ponoć cierpi na rozdwojenie jaźni - raz jest miłym, potulnym i dbającym o swój zespół menadżerem, a kiedy indziej krwiożerczym (bądź dupo-gryzącym) żulem, który nigdy nie śpi;
K... - ...
L... - ...
M... - ...
Need For Speed - ...
O... - ...
PITMC - ...
R... - ...
S... - ...
Team Speak - program, za pomocą którego obgadywana jest większa część sceny; ponadto spełnia multum funkcji - od łączenia więzi rodzinnych Diav3la z Kamilosem, przez wspólne brechanie z jazdy Jakuba bez drifta, po wykonywanie podstawowych czynności życiowych, typu chrapanie Brzerza;
U... - ...
World Cyber Games - ...
Yard - ...
Zamknij japę! - słynne powiedzenie, używane przez większość przede wszystkim po spożyciu alkoholu, spowodowane głównie nieumiejętnością wypowiadania się oraz obrony w sytuacjach kryzysowych, a także brakiem admina na serwerze;
Ostatnio zmieniony przez [POL] ShaDDy dnia 26 kwietnia 2009, 11:53, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 31 marca 2009, 14:39 Temat postu: |
|
|
Vojak, ty to zapierdzielaj robić tutek na serwis, wiesz, gdzie ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 31 marca 2009, 16:12 Temat postu: |
|
|
mysle, ze przydaloby się po 2,3 hasla na każda literę
shadow bij do mnie na gg, mam parę swietnych pomyslow ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
NAR' pawcio
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 31 marca 2009, 19:06 Temat postu: |
|
|
pawcio przeczytaj 2 post ;p ten pomysł już jest.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Siekierka
Doświadczony driver
|
Wysłany: 31 marca 2009, 20:56 Temat postu: |
|
|
ja mam hasło na S
Siekiera - największy ch** w trackmanii, był w ponad 20 polskich(i nie tylko) klanach, ale i tak nie potrafi driftować. Przed wszystkim częściami TrackManii stracił grubo ponad 3 lata życia. Ukrywa się również pod nickami falubaz, Justynka, Roman, Roman z nikąd.
_________________ http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 31 marca 2009, 23:08 Temat postu: |
|
|
ZaX' napisał: |
spowodowane jego dziwnym mózgiem, którego nawet on sam nie rozumie. |
znam to uczucie ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cheetah
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 200
|
Wysłany: 01 kwietnia 2009, 14:56 Temat postu: |
|
|
Cheetah - n00b sceny TMPL. Był w jednym klanie, zgrał jeden mecz. Nikt go nie lubi, nie umie jeździć, ale mimo to pisze tu aby was zdenerować.
Ogólnie pomysł całkiem dobry, ale chęci są najważniejsze.
_________________ Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|