Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 19 stycznia 2009, 21:49 Temat postu: Szukam teamu |
|
|
Witam, szukam teamu który mnie przygarnie i nauczy grać. Gram od 3dni dopiero więc 0doświadczenia.
Wiek 18lat
nick: skt7
TS irc wszystko jest
Na trasie PL7*Ordonek*E uzyskałem piękny czas 1:05min, więc nie jest za ciekawie.
Jeśli ktoś się na mnie zdecyduje to proszę tutaj albo gg:2055581
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przemo'
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 62
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 stycznia 2009, 14:22 Temat postu: |
|
|
proszę o czytanie ze zrozumieniem, chodzi mi właśnie o team który by mnie poduczył, jeśli nie ma nic takiego to szkoda.
/Radus, niewiele zrozumiałem z twojej wypowiedzi
Każdy dobrze wie, że szybciej się rozwija jak dostaje jakieś wskazówki, i o to mi chodzi. Jeśli nie ma żadnego teamu"wychowującego" młodych zawodników to temat do zamknięcia, dzięki.
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ostatnio zmieniony przez eXiliado skt7 dnia 20 stycznia 2009, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 26 stycznia 2009, 10:54 Temat postu: |
|
|
1X4rd451 napisał: |
na ordonku kwali 1:00;8x po 3 dniach gry to nie jest tak strasznie źle biorąc pod uwagę ze mnie w konia nie robisz ;] i gasz faktycznie 3 dni + bankowo driftu też nie rozczaiłeś jeszcze ;] a mapka ordoka to totalny speed tech i nie dziwie się za tye tracisz ;] takie mapki są IMO najgorsze dla początkujących ;] tak więc nie jest źle ;] chcesz pomocy to do usług ;]
|
Nie no gram teraz od tygodnia ponad, ale na ordonku jeździlem chyba ze 2h łącznie może mniej. Co do wskazówek chętnie skorzystam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 26 stycznia 2009, 11:29 Temat postu: |
|
|
polecam zarezerwowanie miecha, zeby nauczyc się drifta i ogolnie poznac techy, potem się oglaszaj
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 26 stycznia 2009, 11:39 Temat postu: |
|
|
Szukanie teamu na siłę na pewno Ci żadnego nie przyniesie. Chwalenie się sukcesami w postaci dość miernych czasów co też odnosi się do tego jaki masz staż w trackmanii nie jest dobre. Jak zauważyłeś wszyscy Ci polecają trenowanie map i to też rób. Całkiem możliwe, że ktoś z jakiejś drużyny sam sobie Ciebie wypatrzy i dostaniesz propozycje dołączenia do jakiegoś teamu. Sądząc po tym, że grasz tydzień musisz jeszcze się sporo nauczyć, lecz jak zauważyłeś Xardas proponuje Ci swoją pomoc, więc dobrze by było gdybyś skorzystał, ponieważ to bardzo dobry zawodnik. Na razie nie martw się o team, lecz szlifuj swoją jazdę, team sam się znajdzie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|