Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Knight
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 7:34 Temat postu: |
|
|
Imo jeżeli robić film z tych krótkich tras(nie wiem, czy to było nadeło czy co) to lepeij dać jakieś idealne przejazdy, wr bo nawet zwykłe przejazdy, nie żadne wr na np. trasach pl7 są o wiele bardziej ciekawe oraz miłe dla oka..
Nie chciałem cię urazić tym co napisałem, w twoim filmie podoba mi się kamera, ale nie trasy:) pozdro.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 9:16 Temat postu: |
|
|
techno ssie, reszta ujdzie
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mike
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
|
Knight
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 21:24 Temat postu: |
|
|
Zawsze miałem wielki respekt do ludzi którzy coś tworzyli, czy film czy mapy/trasy, bo wiem że trochę wysiłku trzeba w to włożyć. Do takiego filmu nagranego przez xfire może nie tak dużo, ale jednak.
Jest dużo filmów na np. youtube pokazujących tą gre, oraz skill jednych z najlepszych zawodników w pl i na świecie, więc chyba nie trzeba tworzyć nowych filmów bez żadnych wr'ów(jeśli chodzi o nadeo).
Nie chciałem tym postem cię zahamować, lub obrazić. Powodzenia w dalszej grze/robieniu filmów.
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* AnteQ
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 21:43 Temat postu: |
|
|
envy napisał: |
techno ssie, reszta ujdzie |
Zacznijmy od tego, że to nie techno:)
a ogólnie filmik fajny:)
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 22:03 Temat postu: |
|
|
knight, na naszej scenie showvid nie jest ogólnie dobrze przyjmowany Wiem, po filmiku zrobionym dla Hacka jakiś czas temu. Możesz sobie podejrzeć, jeśli chcesz. http://www.tm-tube.com/video/3026/hack--by-iam-
A filmy, tzw: skillvid to najbardziej rozpowszechniona forma przekazu interesującego zjawiska, jakim jest Trackmania. Sam też nie doceniałem na początku tej monotonnej kamery, jednak daje to dużo więcej przyjemności, dy dłużej się pojeździ w TM. A mistrzostwo w tego typu tworzeniu filmików w Polsce osiągnął Vegas, zachęcam do obejrzenia Jego filmiku, najlepszego filmu roku 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=BblxYHtVanY
Wiadomo, nie musisz się kierować wytycznymi, które rządzą "przemysłem filmowym" Trackmanii w Polsce (co udowodnił Cobham swoim psychodelicznym filmikiem). Twój wybór, a filmiku nie oceniam, bo nie znam się na tym
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 22:46 Temat postu: |
|
|
Filmik fajny ale twoja jazda pozostawia wiele do życzenia.Jezdzisz jak Jakub ;f Co do muzy to chyba E-Type ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 23:21 Temat postu: |
|
|
@Iam - wcale ten moj film nie jest taki rewelacyjny, mimo wszystko dzięki za oddane glosy.
@Knight - A mi się to nawet podobało. Sporo pracy miałes w MT, momentami ciekawie to wyszło np. 2:46-51, wiele innych tez jest ok. Tylko lepiej by się wszystko prezentowało gdybyś, moim zdaniem, czasem podpasował muzyke pod przejazd. A nutę się przyjemnie słucha... byle byś nie walnął jakiegoś metala bo zniszczysz film... a wręcz go spalisz :wink:
Popracuj nad jakims wjazdem i wyjazdem filmu, wiecej dynamiki, zrób to z pomysłem.
Pozdro
_________________ www.hsi.pl
www.iiyama-sklep.pl
www.chemsped.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Knight
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 10 marca 2009, 15:09 Temat postu: |
|
|
zawsze uwazalem, ze muzyka powinna być idealnie dobrana do filmu, bez wzgledu na jej gatunek
jeśli walniesz techno-podobny shit, tylko dlatego, ze Tobie się podoba to raczej ten element będzie kulal w twoich filmach knight
metal psuje film? proszę bardzo oto krotki trailer Fallen Empires (30sec) z muzyka Lamb of God: http://www.youtube.com/watch?v=zEbU-DspSfg
i niech jakiś znawca napisze, ze nie pasuje ;F
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mike
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
|
Wysłany: 10 marca 2009, 18:00 Temat postu: |
|
|
Envy, mam piękny film z gry nad którą spędzilem ładnych parę lat, tutaj jest naprawdę dobrze dobrana muzyka imo
http://www.youtube.com/watch?v=tCqPYF0qy1w
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|