Wysłany: 15 lutego 2009, 1:15 Temat postu: coś ckliwego, ale genialnego
wiem co pomyślicie, ale zmemłany durnym świętem miałem stos filmików na gg ckliwych, jednak jeden okazał się być czymś fenomenalnym i chcę się z wami nim podzielić.
Wysłany: 15 lutego 2009, 2:06 Temat postu: Re: coś ckliwego, ale genialnego
chybeck napisał:
wiem co pomyślicie, ale zmemłany durnym świętem miałem stos filmików na gg ckliwych, jednak jeden okazał się być czymś fenomenalnym i chcę się z wami nim podzielić.
nie mogles dac normalnego linka, nie ma protokolu TMPL:D
Wysłany: 15 lutego 2009, 10:19 Temat postu:
no bardzo ciekawa animacja poklatkowa. Aczkolwiek te często bywają dużo bardziej pracochłonne niż inne bardziej 'efekciarskie' filmy. Szczególnie, że ta jest świetnie dopracowana ... faktycznie bardzo przyjemny klip _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
czy ja z tydzien temu przypadkiem nie spamowalem ta piosenka na gg kilku osobom ? _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Wysłany: 15 lutego 2009, 10:48 Temat postu:
h0lus napisał:
czy ja z tydzien temu przypadkiem nie spamowalem ta piosenka na gg kilku osobom ?
hehe ... faktycznie ... wiedziałem, że skądś ją kojarzę ;p ... tylko wtedy zwinąłem przeglądarkę chyba, bo teledysku nie pamiętałem ;p _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj