Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bzk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stachu
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 27 października 2008, 17:27 Temat postu: |
|
|
Ja gram w TMNF od premiery, czyli dość sporo. I odradzałbym Ci kupowania TMUF. Styl jazdy jaki tam jest kompletnie mi nie odpowiada. Szerokie trasy, brak driftu kluczowym elementem, więc wręcz przeciwnie jak uczyłem się grać od pół roku. Wiele trybów gry? I co z tego jak jeden z tych trybów Snow jak dla mnie jest totalną porażką.. Inne tryby też nie przypadły mi do gustu.
Jeśli jednak lubisz speedy, to spodoba Ci się. Na niektórych trasach 1000 mph/h (bodajże, albo km/h ;P ) to norma. Lub jeśli chcesz się bawić w ewolucje, to na parę godzin też Cię to wciągnie
Co do serwerów, jest ich znacznie mniej, i ludzi na nich także. Polski serwer stoi przez większość czasu pusty, ale 3-4 osoby to chyba norma.
Do czego mi się przydało więc United? Wszyscy widzą mój avatar i samochód Więc dawać za to 70zł to nieporozumienie
Ale to jest tylko moje zdanie
Jeśli spytasz się "to czemu kupiłeś?" I właśnie o to chodzi, że nie kupiłem
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
bzk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Yorgi
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 27 października 2008, 17:55 Temat postu: |
|
|
będziesz mogl grać na serwerach TMNF z poziomu TMUF
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 27 października 2008, 18:00 Temat postu: |
|
|
bzk napisał: |
A co do serverów w TMUF to można się łączyć z serverami w TMNF? |
tak, bezproblemowo;] to czy kupowac TMUF zalezy od paru rzeczy;] jeśli masz, jak sam napisales, wyrzucic gre po poltora tygodnia, to kupowanie jakiejkolwiek gry nie ma sensu imho...
jeśli stawiasz na fun, masz okularki 3d w zestawie, 7 srodowisk, ktore zapewnia Ci na pewno dużo zabawy;]
chyba ze masz wizje kariery w TrackManii, wtedy TMUF raczej do niczego Ci się nie przyda, bo turnieikow mało w United;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bzk
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
Wysłany: 27 października 2008, 18:15 Temat postu: |
|
|
Maybe. napisał: |
Ja gram w TMNF od premiery, czyli dość sporo. I odradzałbym Ci kupowania TMUF. Styl jazdy jaki tam jest kompletnie mi nie odpowiada. Szerokie trasy, brak driftu kluczowym elementem, więc wręcz przeciwnie jak uczyłem się grać od pół roku. Wiele trybów gry? I co z tego jak jeden z tych trybów Snow jak dla mnie jest totalną porażką.. (ZaX: wiem widziałem) Inne tryby też nie przypadły mi do gustu.
Jeśli jednak lubisz speedy, to spodoba Ci się. Na niektórych trasach 1000 mph/h (bodajże, albo km/h ;P ) to norma. Lub jeśli chcesz się bawić w ewolucje, to na parę godzin też Cię to wciągnie
Co do serwerów, jest ich znacznie mniej, i ludzi na nich także. Polski serwer stoi przez większość czasu pusty, ale 3-4 osoby to chyba norma.
Do czego mi się przydało więc United? Wszyscy widzą mój avatar i samochód Więc dawać za to 70zł to nieporozumienie
Ale to jest tylko moje zdanie
Jeśli spytasz się "to czemu kupiłeś?" I właśnie o to chodzi, że nie kupiłem |
fakt on nie kupił tylko ja go wylosowałem w konkursie.
ja polecam united bo nie jest AŻ TAK monotonne jak nations
ja jednak wolę zwykłe united , ale kto w to gra...
wtf?!?! 70 zł?!?!?! u mnie w media expercie jest po 59,90
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
Wysłany: 27 października 2008, 18:21 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam, że TMUF głównie dla funu. Wg. naprawdę TMUF daje dużo, ale tylko wtedy jeśli chcesz grać na innych środowiskach. Jednym przypadają do gustu innym nie. Każde środowisko wymaga innego stylu prowadzenia i dużo umiejętności. Ci, którzy twierdzą, że skillować tylko na Stadium grudo się mylą. No-drift na Island i Coast to nielada wyczyn. Także na desert trzeba sporych umiejętności, aby przy 400/500kph utrzymać się na czterech kółkach na zakręcie. Potwierdzam jednak mizerną w porównaniu do TMNF liczbę serwerów, mi to jednak nie przeszkadza. Znam parę naprawdę ciekawych serwerów za granicą, a w Polsce też czasami zbierze się grupa 10-15 osób. Turnieje... amatorskie, ale atmosfera zawsze zajebista i turnieje dają dużo funu, bo nie trenisz do nich całymi godzinami tylko wchodzisz na serw i pokazujesz skilla (np. jest seria turniejów odbywających się na nie podanych wcześniej mapach, które trzeba obadać i przejechać w kilka minut - jakby co są dobrze oznaczone). Ja polecam. Jeśli czujesz, że dobrze się będziesz czuł tylko na Stadium to zostań przy TMNF.
Powrót do góry |
|
|
Mike
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
|
bzk