Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Newsy z polskiej sceny TMNF
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 21:23    Temat postu: Newsy z polskiej sceny TMNF Odpowiedz z cytatem  

Dzisiaj oficjalnie na stronie tmpolska.com ruszyły cotygodniowe newsy z polskiej sceny TMNF. Pierwsza porcja newsów znajduje się tutaj (link jest też oczywiście na stronie głównej).

Jak widzicie, w przeciwieństwie do tmpoland.com, zajmujemy się również drużynami mniej lub bardziej odstającymi od polskiej czołówki. Cała idea w dużej mierze polega na współpracy z polskimi drużynami, które udostępniają informacje, oszczędzając mi szukania ich po forach i zakamarkach stron teamowych, za co jeszcze raz, tym razem publicznie, dziękuję.

Ponadto forum tmpolska.com zostało oczyszczone ze spamu, więc jeśli ktoś chce tam zajrzeć, może to zrobić bez obawy o nagły atak odruchów wymiotnych. Niedługo pojawi się tam też oddzielne podforum poświęcone polskiej scenie, więc nie musicie ograniczać się z komentarzami tylko do tmpl. Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
«RH» Lox
Moderator

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Co do tmpolska... Słyszałem że ma tam być organizowane PL7, PITMC2 i w ogóle wszystko. Rzal. Po co to, skoro jest nasze kochane TMPL?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja ogłaszam strajk głodowy przeciwko tmpolska.com.

TMPL nam wystarcza to po co nam jeszcze takie cóś?

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A mnie się bardzo to podoba Smile
Powrót do góry
Maybe.
Pirat drogowy

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ok. Newsy tak, wszystko bardzo ładnie. Przyda się. Ale poprosiłbym jakiś banner na tmpl do tmpolska i odwrotnie. Skoro tam mają być organizowane turnieje, które zostały zainicjowane tutaj, a wiadomo, że się tam na forum nie przeniesie każdy :/ Więc przynajmniej, żeby można było szybko wejść jakieś odnośniki ;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 6

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Tmpolska to jest marna podróba tmpl...powiem,jak tam mają być organizowane turnieje..w ogóle co to za plotka,pl pl2 pl3 pl4 pl5 pl6 zawsze na tmpl,piękna organizacja.czasem z gamebite czasem bez.Ale to było coś PTIMC teżpiękne.Tmpolska się pojawia i nagle chce nam zgarnac nasze kochane turnieje,udając że robiom to dla dobra sceny,ja mówie nie.Przyłączam się do protestu.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
«RH» Lox
Moderator

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Brawo King! :wink:
No i Ziomusiowi bezprawnie TL ukradli.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NN~ maziarz

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Było Dobrze? Po Co zmieniać? Podpisuje się pod protest Wink

Powrót do góry
Ludwik

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wypowiedzi niektorych z was za glupie. Pytanie czemu tmpolska a nie tmpl? Ano dlatego ze tmpolska się o to stara a tmpl pewnie nawet nie sprobowala zdobyc tego turnieju. Tu jest cała tajemnica. Nie rozumiem czemu macie pretensje do yo_oo ze chce coś osiągnac? Wiele osob jeszcze się przeprosi z tmpolska, być może niedlugo Smile

Pewnie wiele osob teraz mnie nawyzywa itp. Ale jestem tego pewny, ze zmienicie zdanie jak wszystko się rozwinie. Osoby ktore wiedza o co mi chodzi, na pewno podejdą inaczej do mojego postu.

Ostatnio zmieniony przez Ludwik dnia 01 grudnia 2008, 22:16, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
Ano dlatego ze tmpolska się o to stara a tmpl pewnie nawet nie sprobowala zdobyc tego turnieju.

Tyle że tmpl nie musi się o nic starać bo PL i PITMC było od początku tu organizowane.

Powrót do góry
Ludwik

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie były organizowane tylko były zamieszczane tutaj informacje o tyrniejach. PL jest organizowane przez wixa, który jeżeli się nie myle ma mało wspolnego z prowadzeniem tmpl.

Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Oj ludwik ludwik Wink mało wiesz o Świecie Wink

Powrót do góry
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik,może powiesz ile grasz w trackmanie?Wszyscy tutaj znają np mój staż albo Radusa,Jakuba,Mata,Brzerza,Shadowa,Xardasa,Marka mogę tak wymieniać bez końca ;] oni wiedza o co w tym chodzi.

Powrót do góry
*NS* yo_oo
Jeździ konno

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jako ze sprawa dotyczy bezpośrednio mnie.....
niektóre osoby zauważyły, wręcz zdobyły się na przeczytanie czegoś więcej niż tylko komentarzy zamieszczanych tutaj.
Dla waszej informacji....
Głównym organizatorem PL7 jest wix
Głównym organizatorem PITMC jest IrRed. Te wiadomości są podane na tmpolska. Ja tylko zaproponowałam współpracę i moja propozycja została przyjęta. Nigdy nie byłam konkurencja dla tmpl i nie zamierzam być. Już jakiś czas temu podjęliśmy ze Scarym wspólną decyzję co do współpracy a nie wojny.
Strona tmpolska poświęcona jest turniejom. Stworzyliśmy miejsce z informacjami o turniejach dotyczących TM.
Większość osób tak na to popatrzyła i odnalazła tam choć kawałek miejsca dla siebie.
I nie mam zamiaru poprzestać na tym co jest teraz bo zależy mi, tak jak chyba Wam tez, na rozwoju strony turniejowe TM. Chyba, że się mylę a Wy chcecie stworzyć swoje zamknięte środowisko....
Dlatego nie doszukujcie się od razu jakiegoś złego działania z mojej strony. Czasem wystarczy zapytać lub chociaż zapoznać się z zarządem tmpolska... i pomyśleć zanim walnie się krytykę.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ludwik

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Win'a napisał:
Ludwik,może powiesz ile grasz w trackmanie?Wszyscy tutaj znają np mój staż albo Radusa,Jakuba,Mata,Brzerza,Shadowa,Xardasa,Marka mogę tak wymieniać bez końca ;] oni wiedza o co w tym chodzi.

No ja wiem ze inni sa lepsi i graja dluzej. Ale to nie znaczy, ze grajac w TM trochę ponad poł roku nie mogę wyrazic swojego zdania. Bo pojac nie mogę w czym przeszkadza wam tmpolska. I zobaczycie ze jeszcze zmienicie zdanie. Tak samo jak Diav3l krytykowal mnie (niewiele ja się tam przyczynilem ale... ) i Kamile kiedy robione były turnieje "zawodowy" i "nadeo". Po dluzszym czasie zmienil zdanie co sam napisal na forum.

Ostatnio zmieniony przez Ludwik dnia 01 grudnia 2008, 22:34, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
NN~ Pyszo

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Niech mi ktoś wyjasni o co tu chodzi, bo zaczynam się gubić. Powstało sobie nagle z niewiadomo z kąd takie coś jak tmpolska i pragnie zawładnąc Polską sceną TM.

jeśli jest to podyktowane rzekomo lepszej organizacji (jakby dotychczasowa była zła), to chciałbym wiedzieć jak wygląda współpraca zespołu tmpolska z tmpl? Jeśli administracja tmpl dogadała się z tmpolska odnosnie organizowania turnieji tych pierwszych, to dlaczego nie ma praktycznie żadnych informacji na stronie tmpl?

Popieram strone tmpolska, jeśli chodzi o pisanie newsów na bierząco, zbieranie informacji o klanach, organizowanie SWOICH turniejów. Bardzo dobra rzecz. Ale PL, czy PITMC, było i powinno być organizowane przez tmpl, a IMO tmpolska powinno ograniczyć się do pisania newsów na ten temat, a nie poprawiania na siłe organizacji, dziąlac przez to tylko polską scene tm. Za to mamy być wdzięczni?

Powrót do góry
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A diavel to się łapie na kase Razz oczywiście żartuje teraz.
Yoyo mówisz że nei chcesz być konkurencją dla tmpl,ale tworząc taki serwis o jakże takiej samej tematyce stajesz się nią mimowolnie,uważam że jeżeli chcecie robić turnieje to owczem,proszę bardzo,ale nazwa PL7 turnieju organizowanego przez tmpolska,to sory ja w tym na pewno udziału nie wezme.Pewnie parę osób zgodzi się z tym co napisałem.

Powrót do góry
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

może jednak warto "polaczyc sily" tmpl oraz tmpolska. jest to wieksza promocja sceny. a jeśli naprawdę jak piszecie , ze to konkurencja, to zastanowcie się i pomyslcie co od chwili dzialania www.tmpolska.com zrobili zle ?! mi się wydaje ze nic. nie skreslajcie odrazu z gory, kiedy nic praktycznie nie jest pewne.

pozyjemy, zobaczymy..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
KD Psik
Pirat drogowy

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nic nie bójta plotki chodźą że "nowe" się zbliża Smile

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 01 grudnia 2008, 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Połączyć siły,ale spójrz max PL7 organizuje kto?Tmpolska.pl bez pomocy tmpl.info PITMC2 tak samo,jak to ma być połączenie sił to dzięki.

Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Skocz do: