Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 21:23 Temat postu: Newsy z polskiej sceny TMNF |
|
|
Dzisiaj oficjalnie na stronie tmpolska.com ruszyły cotygodniowe newsy z polskiej sceny TMNF. Pierwsza porcja newsów znajduje się tutaj (link jest też oczywiście na stronie głównej).
Jak widzicie, w przeciwieństwie do tmpoland.com, zajmujemy się również drużynami mniej lub bardziej odstającymi od polskiej czołówki. Cała idea w dużej mierze polega na współpracy z polskimi drużynami, które udostępniają informacje, oszczędzając mi szukania ich po forach i zakamarkach stron teamowych, za co jeszcze raz, tym razem publicznie, dziękuję.
Ponadto forum tmpolska.com zostało oczyszczone ze spamu, więc jeśli ktoś chce tam zajrzeć, może to zrobić bez obawy o nagły atak odruchów wymiotnych. Niedługo pojawi się tam też oddzielne podforum poświęcone polskiej scenie, więc nie musicie ograniczać się z komentarzami tylko do tmpl.
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 21:31 Temat postu: |
|
|
Co do tmpolska... Słyszałem że ma tam być organizowane PL7, PITMC2 i w ogóle wszystko. Rzal. Po co to, skoro jest nasze kochane TMPL?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 21:50 Temat postu: |
|
|
Ok. Newsy tak, wszystko bardzo ładnie. Przyda się. Ale poprosiłbym jakiś banner na tmpl do tmpolska i odwrotnie. Skoro tam mają być organizowane turnieje, które zostały zainicjowane tutaj, a wiadomo, że się tam na forum nie przeniesie każdy :/ Więc przynajmniej, żeby można było szybko wejść jakieś odnośniki ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 22:03 Temat postu: |
|
|
Brawo King! :wink:
No i Ziomusiowi bezprawnie TL ukradli.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ maziarz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ maziarz
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* yo_oo
Jeździ konno
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 22:33 Temat postu: |
|
|
jako ze sprawa dotyczy bezpośrednio mnie.....
niektóre osoby zauważyły, wręcz zdobyły się na przeczytanie czegoś więcej niż tylko komentarzy zamieszczanych tutaj.
Dla waszej informacji....
Głównym organizatorem PL7 jest wix
Głównym organizatorem PITMC jest IrRed. Te wiadomości są podane na tmpolska. Ja tylko zaproponowałam współpracę i moja propozycja została przyjęta. Nigdy nie byłam konkurencja dla tmpl i nie zamierzam być. Już jakiś czas temu podjęliśmy ze Scarym wspólną decyzję co do współpracy a nie wojny.
Strona tmpolska poświęcona jest turniejom. Stworzyliśmy miejsce z informacjami o turniejach dotyczących TM.
Większość osób tak na to popatrzyła i odnalazła tam choć kawałek miejsca dla siebie.
I nie mam zamiaru poprzestać na tym co jest teraz bo zależy mi, tak jak chyba Wam tez, na rozwoju strony turniejowe TM. Chyba, że się mylę a Wy chcecie stworzyć swoje zamknięte środowisko....
Dlatego nie doszukujcie się od razu jakiegoś złego działania z mojej strony. Czasem wystarczy zapytać lub chociaż zapoznać się z zarządem tmpolska... i pomyśleć zanim walnie się krytykę.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 22:33 Temat postu: |
|
|
Win'a napisał: |
Ludwik,może powiesz ile grasz w trackmanie?Wszyscy tutaj znają np mój staż albo Radusa,Jakuba,Mata,Brzerza,Shadowa,Xardasa,Marka mogę tak wymieniać bez końca ;] oni wiedza o co w tym chodzi. |
No ja wiem ze inni sa lepsi i graja dluzej. Ale to nie znaczy, ze grajac w TM trochę ponad poł roku nie mogę wyrazic swojego zdania. Bo pojac nie mogę w czym przeszkadza wam tmpolska. I zobaczycie ze jeszcze zmienicie zdanie. Tak samo jak Diav3l krytykowal mnie (niewiele ja się tam przyczynilem ale... ) i Kamile kiedy robione były turnieje "zawodowy" i "nadeo". Po dluzszym czasie zmienil zdanie co sam napisal na forum.
Ostatnio zmieniony przez Ludwik dnia 01 grudnia 2008, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ Pyszo
|
Wysłany: 01 grudnia 2008, 22:37 Temat postu: |
|
|
Niech mi ktoś wyjasni o co tu chodzi, bo zaczynam się gubić. Powstało sobie nagle z niewiadomo z kąd takie coś jak tmpolska i pragnie zawładnąc Polską sceną TM.
jeśli jest to podyktowane rzekomo lepszej organizacji (jakby dotychczasowa była zła), to chciałbym wiedzieć jak wygląda współpraca zespołu tmpolska z tmpl? Jeśli administracja tmpl dogadała się z tmpolska odnosnie organizowania turnieji tych pierwszych, to dlaczego nie ma praktycznie żadnych informacji na stronie tmpl?
Popieram strone tmpolska, jeśli chodzi o pisanie newsów na bierząco, zbieranie informacji o klanach, organizowanie SWOICH turniejów. Bardzo dobra rzecz. Ale PL, czy PITMC, było i powinno być organizowane przez tmpl, a IMO tmpolska powinno ograniczyć się do pisania newsów na ten temat, a nie poprawiania na siłe organizacji, dziąlac przez to tylko polską scene tm. Za to mamy być wdzięczni?
_________________ ---> http://www.youtube.com/watch?v=2JCkykDCgOw
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|