Prosił bym o sugestie co do map na turniej który odbędzie się w ten weekend w Warszawie na finałach Heyah Logitech Cybersport. Więcej informacji o samym turnieju, możliwości dojechania na niego, etc. znajdziecie w linku powyżej, oraz na stronie www.cybersport.pl.
Musimy teraz wyłonić kilka map z dwóch kategorii, tak abyśmy mogli z nich złozyć sobie fajny turniej:
A) Mapy eliminacyjne - raczej łatwiejsze niż trudniejsze, tryb timeattack
B) Mapy finałowe (i/lub półfinałowe) - raczej trudniejsze niż łatwiejsze, tryb rounds, jakie Wam się tylko podobają.
Nie ukrywam że jeszcze nie grałem w TMFU, gry dopiero do mnie jadą, prosił bym o zaproponowanie kilku map które będą sobie ładnie na tej platformie śmigać, tak abyśmy w czwartek/piątek z administracją turnieju mogli wrzucić na forum info na jakich mapach będzie rozgrywany turniej.
Szablon propozycji:
Cytat:
A) Mapa1, Mapa2, Mapa3
B) Mapa1, Mapa2, Mapa3
Wybierzemy z tych najczęściej proponowanych.
Pozdro,
KonradM, HSTV _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
hmmm... proponuje aby jeden z mapmakerów który nie jedzie zrobił na jutro traske ok.45s(poziom: "średni" tech) i według mnie to wystarczy
w końcu chodzi o to żeby każdy kto przyjdzie zagrał a nie ta nasza ekipa
a 2 to myślę że może 1 mapa na rounds a jedna na kwali:P
bo jak będzie 6 map to ciężko będzie wytrenić w 1,2 dni bo niektórzy już w piątek wieczorem wyjeżdżają ... _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog
tak konrad, tez bym cie prosil, zeby były max dwie trasy, bo w niedziele repra gra w 1/2 finale z niemcami, i szkoda było, jak niektory reprezentant musial trenic tyle map, aby ozyskac dobry wynik na hlc.
na tej stronie jest tsiące tras, sciągnij kilka i wybierz 1-2 trasy, może być 1 na kwali i 1 na finały albo 1 na cały turniej... bo mało czasu zostało na trening i do tego repra _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 14 października 2008, 20:44 Temat postu:
tez bezsens, bo niektorzy trenia aktualnie te mapy jakub, a inni ich nawet nie widzieli _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
tak konrad, tez bym cie prosil, zeby były max dwie trasy, bo w niedziele repra gra w 1/2 finale z niemcami, i szkoda było, jak niektory reprezentant musial trenic tyle map, aby ozyskac dobry wynik na hlc.
Jakub, na jakiej mapce ścigamy się z (dokładna nazwa pls ) Niemcami? _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Wysłany: 15 października 2008, 9:32 Temat postu:
Ale pierdzielicie się z tym.
Wybierzcie nikomu nieznane swieze trasy z TMX i nie podawajcie ich do wiadomosci nikomu. Wszyscy dowiedza się jakie sa już na turnieju i luzik, każdy będzie startowal z tej samej pozycji i przez to wyjdzie kto umie jeździć.
Szanse powinny być rowne dla wszystkich, skoro jest to tego typu turniej. _________________
a no khasius, to tez nie zly pomysl.
przez to każdy ma rowne szansy, a graczom repry nie będzie przeszkadzalo w treningu na mecz z niemcami.
może taki pomysl na pierwsze rundy, aby tez "casuale" mieli szansy.
na drugiej stronie, mapy na final mozna by wziesc te z NC, sa na poziomie i przeciez lokash wyslal mappack i każdy już może trenowac (trasy wyszly w poniedziałek, wiec nie widze tu wielkiej przewagi dla reprezentantow).
wierze w to, ze konrad jak zawsze trafi dobra decyzje i już się nie mieszam. chciałem tylko, zeby reprezentacja w takim waznym meczu nie byla oslabiona przez to wszystko. gramy przeciez o top 4 nacji na swiecie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2