Wysłany: 15 sierpnia 2008, 23:46 Temat postu: STC - grupy z udziałem Polaków
Wczorajszego dnia poznaliśmy grupy Stadium Team Championship 5, w których, jak wiemy, wystąpi kilka drużyn z naszego kraju. Tym razem losowanie można uznać za korzystne dla rodzimych ekip. Dowiedzieliśmy się jednak, że pary fazy play-off będą wybierane losowo, co może najprościej oznaczać... ustawianie pod najlepsze drużyny na świecie. Oto, jak prezentują się grupy z udziałem polskich zespołów.
Kapitanowie drużyn powinni już otrzymać maile z instrukcją, jak potwierdzić uczestnictwo. Należy tego dokonać przed 23 sierpnia w tym temacie.[more]
1. FF.X-Fi
2. ConVicted
3. MKL
4. USSR
1. KD
2. °iR
3. wX
4. QRD
1. *TCW*
2. IR+Tora
3. VM
4. 2Tep4U
1. [K]
2. one.
3. °XX
4. OLD
1. PAF
2. peXg
3. gЯ&#
4. chillout
1. D-Link PGS
2. x.Gaming
3. Elf
4. F~Q
Nie pozostaje więc nam nic innego, niż życzyć powodzenia polskim zespołom. GL HF![/more]
Ostatnio zmieniony przez [POL] ShaDDy dnia 16 sierpnia 2008, 14:53, w całości zmieniany 3 razy
każda polska drużyna ma teraz wygrywac, do pierdolonej cholery.
mozecie pierdolic na forum caly rok, ale teraz jest moment kiedy macie pokazac co umiecie i wygrywac.
polska na grach olympijskich smierdzi? ok, zrobcie lepiej!
i nie nazekac, kiedy nie wyjdzie. na każdy pi***olony mini team trenowac jak na dignitasy z luzem bez band.
moj dziadek mial tatuarz na calej klatce z polskim orlem z korona, on był w kz dachau i wlasnie tam kazal sobie taki zrobić.
dali mu żyć, bo coś tam umial i niemcy dali mu spokuj.
w roku 1987 odwiedzil nas w berlinie, krotko po tym niestety umarl.
chclaiem być jak on chociaż trochę, bo jako dziecko bronil mnie na drodze do szkoly przed turkami i arabami, których jest mnostwo w berlinie. mam tatuarz warszawy na ramieniu, dla dziadka.
greeteings scrappler, wlasnie z tego się smiales na lanie :/
[ Dodano Sob się 16, 2008 4:21 am ]
dowod in da house.
a jak gleboko w skorze ty masz polske, scrappi?
[ Dodano Sob się 16, 2008 4:23 am ]
temu mi zalezy na sukcesow polski.
naprawdę mi zalezy,
nawet jak to jest "tylko" tmn.
[ Dodano Sob się 16, 2008 4:37 am ]
może teraz zrozumiecie, czemu niektore noce w niespokoju przezywam tak sam dla siebie.
Szczerze zadna nazwa z tych drużyn które mamy w grupach mi nic nie mówi ale trzeba się od poczatku pilnowac bo niekoniecznie sa to słabe teamy.
Nie wiadomo czego się mozna po nich spodziewac.
Mam nadzieje ze nazwy TCW PGS PEXG itd im tez nic nie mówia i będą niemile zaskoczeni. chociaż o PGS raczej słyszeli wiec teoretycznie moga się lepiej przygotowywać.
Ale jak się przygotujemy jak do niektórych meczów w PL6 to o rezultaty mozemy być spokojni
powodzenia wszystkim _________________
Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!