Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 24 września 2006, 14:59 Temat postu: |
|
|
Faktycznie super trasy!!! Brawo Przemo!
Trasy, które przedstawiłeś są bardzo oryginalne i ciekawe. Niestety - poziom ich trudności jest bardzo wysoki. Podniosles wysoko poprzeczkę . Mnie osobiście się bardzo podobają, ale z dwiema miałem problem. Ale po kolei:
Sk8Park - świetna trasa, trochę w stylu Ganja Rider - The Lunch. Mnie zabrakło tylko zmiany kamerki na pierwszym wallridzie, ale może tak ma być. . Dalej jest super extremalnie !
Sandstorm - fajnie wykombinowana trasa. Bardzo mi się podoba. Brakuje strzalek w dół przy pierwszym zeskoku na pochyłą drogę, a może tak mi się ściągnęło z TMXa, bo zamiast strzałek są tam bilbordy defaultowe z MT. Na podwójnym loopie trochę za krótki czas zmiany kamerki co bardzo przeszkadza, a po lądowaniu czeka nas boost i ostry skręt w prawo. Nie wiem czy ten boost to dobry pomysl? Może lepszym rozwiązaniem byłby łagodny łuk w prawo? Jednak ogólnie jest OK!
AirForce - kolejna super traska. Przy skoku za spiralą brakuje strzałek. Nie wiadomo gdzie skierować samochód przy tym skośnym skoku.
Bania - mówiąc szczerze też nie wiedziałem jak ją przejechać bez strzałek. Jednak po analizie trasy przejechałem ją skrótem - sam zobacz mój przejazd dodam go na TMX.
Eagel - tutaj coś musiałeś zawalić, bo nijak nie mogę przejechać początek z PF - zawsze ląduję na trawie .
Freak out - ciekawa trasa, trochę psuje ją ostre hamowanie w połowie, ale te fikołki przed metą to majstersztyk !
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] nawias
|
|
Powrót do góry |
|