Wysłany: 03 sierpnia 2008, 21:22 Temat postu: NC4 & STC5 - do boju Polacy!
Dziś otwarte zostały strony ligowe Nations Cup 4 oraz Stadium Team Championship. Decyzją Electronic Tournaments w składzie reprezentacji może znaleźć się, jak zawsze, 16 osób. Zespoły chętne do wzięcia udziału w STC5 mogą natomiast zapisać aż 30 swoich członków! Zapraszamy do zapisów, liczba rejestracji ograniczona![more]
Rejestracje potrwają do 23 sierpnia, lecz najprawdopodobniej skończą się one wraz z końcem limitu drużyn (przypuszczalnie 128 ekip). Po pojedynkach grupowych nastąpi faza play-off. Jak na razie regulaminy rozgrywek nie zostały podane, jednak przeczytać możemy, iż taka sytuacja nie będzie trwała długo. Obiecane są innowacje, między innymi brak multilapów, czy wybór mapy przez drużyny, na której chcą jechać jako pierwszej. Cały czas można również wysyłać trasy, które mają szansę być jednymi z obowiązujących podczas obu tych turniejów. Zapraszamy do zapisów!
ja jak tak bardzo jestem potrzebny to mogę przydreptac na jakiś trening oFFkors jeśli Jakub nie jest na mnie ofuflany D bo narazie odczuwam taka lekka empatie ^^ może się myle lecz pisze co odczuwam
ja jak tak bardzo jestem potrzebny to mogę przydreptac na jakiś trening oFFkors jeśli Jakub nie jest na mnie ofuflany D bo narazie odczuwam taka lekka empatie ^^ może się myle lecz pisze co odczuwam
pzdr
absolutnie nic nie mam przeciwko Ciebie, ale poprostu za mało regularnie w tej grze się pokazujesz i masz za mało meczow rozegranych.
poza tym NC będzie już po feriach i jestem pewny, ze już wtedy nie będziesz gral tak czesto jak teraz.
trochę się offtop robi. to nie miejsce na takie dyskusje.
[ Dodano Pon się 04, 2008 12:30 am ]
poza tym w NC będzie faza zmian 3 grazcy po kilku meczach, wiec jak ktos za***iscie siebie zaprezentuje w STC, kto wie, czy się nie pojawi w reprze.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 15 sierpnia 2008, 11:15 Temat postu:
aXn, i wszystko jasne
[ Dodano 15 sieprpnia 2008, 11:18 ]
Convicted, to będzie fajny mecz, jednak z drugiej strony ze naprzeciw siebie zagraja dwa polskie zespoly. :? _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
powiedzmy sobie szczerze : MKL to nie jest trudny rywal, ale zeby stracic jak najmniej punktów, trzeba przytrenic.
no i pozostaje ConVicted, czyli POLSKA VS POLSKA :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 15 sierpnia 2008, 13:43 Temat postu:
no grupa nie taka znowu najgorsza z tego co pisał Maxer przy wystawianiu najsilniejszych składów i mocnym ostrym treningu i robieniu dobrych regularów mamy szanse wyjśc z grupy
ps. proszę mnie nie linczowac i nie wyśmiewac ze to napisałem ale tak mi powiedział Maxer a komu jak komu Jemu wierze jak i również wierze w Cv. _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
w stc 4 jako POL mielismy w grupie OLD, przegraliśmy o ile mnie pamięć nie myli, ale chyba dlatego, że nie było składu. _________________ łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.