Wysłany: 30 lipca 2008, 23:51 Temat postu: NC4 i STC5 jeszcze w wakacje!
Wczorajszego dnia otrzymaliśmy informację o zbliżających się Nations Cup 4 oraz Stadium Team Championship 5. Planowane rozpoczęcia oba rozgrywek to kolejno 31 sieprnia i 1 września. Administratorzy ET zapowiedzieli, iż strony ligowe ukażą się jeszcze w tym tygodniu oraz podali listę zmian, które na pewno wprowadzą podczas najbliższych zawodów.
[more]
Lista zmian, które będą obowiązywać podczas nadchodzących imprez organizowanych przez Electronic Tournaments:
Trasy składające się z kilku okrążeń zostały zlikwidowane. Zamiast tego, obowiązywać będą trzy mapy jedno-okrążeniowe o długości około 55 sek-1:08 min.
Mapy będą wybierane przez administratora poprzez wysyłanie tras na jego maila (bergmann_fredrik@yahoo.no).
Gracze mogą zmieniać swoje drużyny podczas fazy grupowej, lecz tylko raz. Zmiana zespołu podczas fazy play-off nie będzie możliwa.
Podczas play-offów każda drużyna wybierać będzie swoją trasę, więc ta, która nie zostanie wybrana, będzie trasą decydującą (oczywiście w przypadku remisu na poprzednich trasach).
Jako, że nie będzie już więcej multilapów, limit punktowy na każdej trasie wynosić będzie 7.
Największymi faworytami Nations Cupa jest oczywiście reprezentacja Francji. Gracze z tego kraju wygrali bowiem dotychczasowe wszystkie trzy edycje Pucharu Narodów. W przypadku Polaków wygląda to dużo gorzej - ostatnie dwa występny zakończyliśmy podczas pierwszej rundy fazy play-off. Tym razem jednak szykuje się bardzo mocny skład - tu wszystko pozostaje w rękach kapitana, Jakuba. Również w STC takie drużyny, jak D-Link PGS, Fear Factory X-Fi, Team Cioci Wiesi, czy Polish eXtreme Gamblers stać na awans do lepszej rundy niż 1/16. Trzymajmy więc kciuki za naszych rodaków.
Wysłany: 31 lipca 2008, 7:03 Temat postu: Re: NC4 i STC5 jeszcze w wakacje!
damianhhh napisał:
Trasy składające się z kilku okrążeń zostały zlikwidowane. Zamiast tego, obowiązywać będą trzy mapy jedno-okrążeniowe o długości około 55 sek-1:08 min.
Wysłany: 31 lipca 2008, 7:21 Temat postu:
To znaczy, że my też w PLS zrezygnujemy z multilapów ? Ewidentnie tego typu trasy nie są lubiane na ESWC, a teraz tez STC i NC, nie wiem jak w lidze ESL, ale chyba też ich tam nie ma .
No ale przede wszystkim : GOGO Team Poland !!! _________________
Wysłany: 31 lipca 2008, 7:31 Temat postu:
Yo Yo
No w końcu... Ciesze się że pomyśleli o wcześniejszym terminie w końcu.
Powiem tylko tyle :
Wszyscy mają się zajebiście przygotować do tych turniejów i jak ktoś już zostanie przyjęty do repry, a nie będzie grał, i będzie mówił, że jakaś mapa mu nie podchodzi i nie będzie jej ćwiczył, to powyrywam flaczki i ugotuje.
no to ch**
skoro tak wczesnie się to zaczyna, to raczej nie mozna będzie na mnie liczyc w tej edycji...
przykro mi, ale nic się nie zapowiada, ze będę mial nowego kompa...
zrobie co w mojej mocy zeby powalczyc o reprezentacje jeśli uda mi się jakiegoś kompa tanio zalatwic