Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 15 sierpnia 2006, 11:17 Temat postu: Koszykówka :) |
|
|
cóż jako wielki fan koszykówki, w szczególności Washington Wizards, postanowilem zrobić taka odpałową mape
Jazda na tej mapie opowiada pewna krotka historie. Mecz Washington Wizards vs Miami Heat, Wizards prowadza jednym punktem. Koniec Timeoutu, wejscie na boisko. Strata 2 pkt, Shaq zdobywa 2 pkt i teraz przegrywamy 1pkt, mamy ostatnia akcje meczu do wyprowadzenia. Wtedy to mijamy po kolei zawodnikow (4 słópki) nastepnie zmieniamy kierunek kozlowania na sekcji z 2 zakretami, nabieramy predkosci i wskakujemy na Loopa, co jest skokiem ponad O'Nealem, jeśli nie popelnilismy jakiegoś wielkiego bledu na loopie wtedylecimy do kosza, w ktorym jest meta . Coz jeśli nmie popelnia się bledow, wtedy wpada się gladko w mete i do kosza, jeśli popelnia się jakieś bledy, wtedy czesto zachacza się o obręcz i nie trafia w mete
Taka misja, by zdobyc decydujace punkty
" target="_blank" class="postlink">
Polecam ta mape serdecznie
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 15 sierpnia 2006, 12:02 Temat postu: |
|
|
Fajna trasa Wally!
Jeśli mógłbym Ci zasugerować jakieś zmiany (?) to powiem co mi się w niej najmniej podobało - dwie rzeczy:
- trochę zbyt pokarbowany początek psuje pięknie wygładzoną dalszą część rasy
- szybko zmieniające się napisy w centrum ekranu przeszkadzają w jeździe - lepiej,by było gdyby pojawialy się u dołu lub u góry ekranu.
A ogólnie to ciekawy pomysł. Brawo!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
Wysłany: 15 sierpnia 2006, 15:33 Temat postu: |
|
|
gdyby ktos pomogl mi zrobić te napisy, niestety w MT jestem cieniutki... poczatek coz, chciałem zeby był zjazd z trybun, ale ogolnie to jest PF start, spadasz i masz zakret, naprawdę to gladko da się przejechac
Jeszcze nie kazdemu pod koniec podobaja się 2 zakrety, ale zrobione sa po to, by każdy mial przed loopem podobna predkosc, bo po hamowaniu kazdemu robi się mniejwiecej taka sama predkosc, a jakby to był szybki odcinek, to bylaby inna i nie zawsze trafialoby się w kosz i mete
dzięki Jurek za Award
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
Wysłany: 15 sierpnia 2006, 20:51 Temat postu: |
|
|
Coz, prosilbym o pomoc przy trasie dobrego Media Trackera !
Wspolnymi silami jest szansa na Polską mape w Best of Week !
Mapa ma aktualnie niecala dobe, a ma już 6 awardow, za co serdecznie dziekuje wam wszystkim, za to ze doceniliscie troszki tej pracy Bp jednak bądź co bądź pol nocki zarwalem, ale warto było
Prosilbym o pomoc, kto zna się dobrze na Media Trackerze? Ja jestem niestety cienki bolek jak widac, jak robię napisy u góry lub coś, to mi po 0.01s schodza na środek... nie kumam tego
proszę o pomoc.
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|