Wysłany: 15 sierpnia 2008, 17:26 Temat postu: Healing Drifts II
Poprawiłem wcześniejszy filmik.Na filmiku tylko mapki cobhama, który jest dla mnie najlepszym mappakerem ( składam hołd )
Nie uzywałem żadnych efektów na przejazdach tylko w przejściach między trasami.Nie ma tutaj żadnej zabawy z MT więc niektórzy może sobie odpuszczą kolejny nudny filmik.Przejazdy są średniackie bo na pewno wileu przejechałoby te tracki szybciej aczkolwiek są to moje najlepsze repy.Mam nadzieje, że niektórym się spodoba i skomentują filmik.
Specjlane podziękowania dla DiabloSa za motywowanie swoją jazdą oraz dla cobhama za te tracki.Filmik może potem wrzuce na Filefront do pobrania...póki co wrzuciłem go na YT ponieważ na filefroncie niestety po pewnym czasie Related Trailer jest usuwany.Życze miłego oglądania :wink:
Z czasem też mi się przestaje podobać
Ale nie ukrywam, że dawałem co miałem pod ręką bo ten filmik 3 razy robiłem i właśnie miałem problemy z muzyką.Ale już to postanowiłem tak zostawić bo nie miałem już cierpliwości żeby znowu czekać aż mi zapisze ten filmik