moim zdaniem bardzo fajne tracki, trochę źle zrobiony jest ten skok na początku "psycho" (jak się szybko jedzie to trzeba puszczac gaz żeby tej drogi nie przeskoczyć) _________________
No tracki narazie zostawie ale w planach mam jeszcze zamiar porobić kilka więc jak co będę dawał skoki na mniejszych prędkościach i trochę bardziej urozmaice trasy ( tzn. pobawie się z innymi elementami ).
Dzięki za podpowiedzi ;-)
Ok po krótkiej przerwie spowodowanej brakiem czasu zrobiłem 2 proste trasy - mini.Narazie będę próbował sił właśnie w robieniu mini mapek by potem wydłużać czas i robić dłuższe techy ( do tego trzeba jakoś dojśc więc wole się "wyrobić" na mini ).Czekam na komenty.
mini 'Simon'
P.S Na ostatnim skoku trzeba mieć odp. prędkość, dla dobrych graczy nie stanowi to problem więc loozik ;-)
mini 'Neo'
Tu wszystko jest jasne więc nie ma co tłumaczyć ;-)
EDIT
mini 'Jero'
Chyba najtrudniejsza ze wszystkich chociaż może tylko mi się tak wydaje ;-)
Dzięki ;-)
Jakieś mini jeszcze porobie ale to od środy zacznetak na powage bo potem wolne.Co czasów :
mini 'Jero' - 19:74 - Dobry czas ale da się 18s
mini 'Neo' - 19:83 - Tutaj nie pamiętam czy da się 18 ale dobry czas
mini 'Simon' - 23:42 - 22s jest dobry ale chyba da się zejsc na 21s
Spoko tylko napisałem jakie mniej więcej czasy powinny być.Zapraszam do bicia rekordów, z tego co widze już jakiś gracz wrzucił swoje 2 rekordy.
Dzisiaj może wyrobie jeszcze z jakąś traską.