Wysłany: 18 Maj 2007, 17:09 Temat postu: trasy by cobham
W przerwach miedzy robieniem mini-mapek robilem wiekszy projekt... po wielu godzinach (dniach) pracy przedstawiam efekt moich wypocin:
Lost Highway
Trasa jest luźno oparta na swietnym filmie o tym samym tytule (bardzo luźno)
Przejechanie trasy zajmuje ok. 1 minuty
Mamy tu:
-intro
-GPS
-PF-start
-dużo loop
-jeszcze wiecej skokow
-techniczne sekcje
Wysłany: 18 Maj 2007, 18:38 Temat postu:
Trasa fajnie się zapowiadała, ale niestety nie udało mi się pominąć PF startu . Próbowałem wciskać Alt+Enter, ale nic to nie dawało. Może dlatego, że testowałem w TMU. _________________ czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Trasa fajnie się zapowiadała, ale niestety nie udało mi się pominąć PF startu . Próbowałem wciskać Alt+Enter, ale nic to nie dawało. Może dlatego, że testowałem w TMU.
nie rozumiem dokładnie co jest nie tak u Ciebie. u mnie PF dziala za każdym razem, nie zdazylo mi się (a testowalem mnóstwo razy), zeby autko polecialo gdzie indziej niz to przewidzialem, może jednak przetestuj w TMN
Wysłany: 18 Maj 2007, 19:07 Temat postu:
TMN odinstalowałem . Chyba, że zainstaluję, ale wiesz... ;-) .
Poczekaj, pewnie ktoś jeszcze napisze. _________________ czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Powoli nabieram doswiadczenia w robieniu dluzszych tras, ta nie jest tak skomplikowana jak Lost Highway, zakrety sa lagodne, jednak po nabraniu predkosci stają się techniczne i tu pole do popisu dla lepszych graczy
Intro i inne pierdy oczywiście są...
Mam nadzieje, ze się wam spodoba
[ Dodano 20 września 2007, 20:44 ] tech.animal
Trasa zrobiona z myslą o PL4, jednak zabrakło już rund
Zapraszam do sciągniecia i wyrazenia swojej opinii
Zupelnie przypadkowo dużo zakretów wyszlo pod drift mozna na niej "szpanersko pojeździć" :wink:
Wysłany: 20 września 2007, 20:24 Temat postu:
Coby mapka tech.animal naprawdę miecie ziąą dałes rady.. ale wciąż się zastanawiam, jak ona nie dostała się do PL4 Wally ale żeś dojebał... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 20 września 2007, 20:31 Temat postu:
cobham napisał:
nie, to nie tak. dopiero teraz ją skonczylem
lekkie opóżnienie...no cóż ale ważne, ze na Twoim koncie jest kolejna, kozacka mapa :wink: _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
cob weź daj link do sciągnięcia normalnie trasy zebym mógł wkleic... bo mi to instaluje (wkleja do folderu) ale wchodze do gry i nie widzi tej trasy ): _________________
Tech Animal 3
Jedna z nowszych moich mapek. Wg mnie trudniejsza od wczesniejszych animali. Trasa zrobiona głównie do meczu FC, nie bawilem się tu w GPS i inne pierdołki, trasa sama w sobie powinna się obronic (mam nadzieje). Gracze FC powinni już ją znać, pozostalych zapraszam do sciagania i ujezdzania
Link do sciagniecia tej trasy oraz wczesniejszych animali w moim podpisie niżej oraz w temacie "Rusza FC Power League"
PS. Skonczylem już robić trase tech.animal 4 - najtrudniejsza i najdluzsza w serii. Najpradopodobniej wykorzystana zostanie w nastepnym meczu FC, więc narazie polezy u mnie w archiwum X
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2