Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 20 marca 2008, 22:05 Temat postu:
jak mi się sciagnie, to chetnie zobacze narazie czekam... _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Heh coś mnie skusiło, żeby zobaczyć ten filmik i przekonać się co prezentuje ten najlepszy w Polsce team. Noo iiiiii mam wrażenie, że albo filmik słaby, albo skillllllllllaaa brakuje :/)/:/(:*0(
Bo tak, to że Wally i reszta stałych bywalców umie grać to wiem, ale np. ten twój przejazd COOF to 'hehe', że tak powiem Bardziej auto tobą kierowało niż ty nim - zero panowania (poucz się od Lecha jak jeździ, bo na tym jego repku fajnie widać jak powinno się "panować" nad autkiem).
Poza tym, to nie widze w tym filmiku nic lepszego od pozostalych pseudo filmów, które w ostatnim czasie się pojawiły na tym forum i były wielce krytykowane przez mega fachowców.....
Pomysł jakiś był przy przejeździe khasa, bo to być może nawet replay z meczu ps vs bvg, gdzie widać, jak jazda w roundach wyglada emocjonujaco. Jakby każdy z Was udostepnil taki replay, gdzie wygrał jakaś runde po WAAALCE w jakims meczu(bo na publiku to nie sztuka), to byłby extra film.
hehe prezes, masz pelne prawo krytykowac, temu to tu dalem.
filmik jak chodzi o efekty i takie bajery nie jest najlepszy, widze to tak samo jak ty, chodzilo tu o to, aby pokazac wybrane przez graczy replaye i muzyke, aby przedstawic team.
zapewniam Ciebie, i mysle ze jesteśmy doswiadczeni gracze, ze każdy z nas nie wyslal bylejakiego replaya, ale przejazd z naprawdę dobrym czasem. czy to ładnie wyglada czy nie, nie jest takie wazne, najwazniejsze ze ten, który wyslal replaya wie, ze zrobil dobry czas.
jak Tobie się wydaje, ze jednak brak nam skilla, na pewno pokazesz nam już niedlugo, jak wyglada jazda z prawdziwym skillem.
mozliwosci będziesz mial nie mało: eswc, pl6 itp.
mi się film wywala w polowie przejazdu coofa, nie wiem o co tam chodzi, i te dudy mi daliscie w tle xDqrwa jaki podklad taki przejazd, ogolnie to spoko, brzerz chyba sciagnal potworke jakiegoś wr z exchange
reszty nie widzialem, a tak to spoko
prezes ma racje z tymi replayami :/ to powinny być replaye z meczow po wygranych, ale kto nagrywa to :/
pozdro _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ej, u was tez przy replayu brzerza tak wyglada, jakby jego samochod był, jakby to powiedziec, no tak jakiś grubszy niz te inne?
przypatrzylem się dokładnie z zoomem, i coś mi się wydaje, ze srobki tam niedlugo wypadna
ah, i zauwazyl ktos brzerza tajne miejsce w samochodzie na skrzynke carlsberga?
Wysłany: 21 marca 2008, 11:33 Temat postu:
hehehehehehe no brzerza replay bardzo dobry
ale lokasha po prostu niszczy... swietna jazda.
najbardziej mi się we wszytskim spodobala muzyka szopka
i dobrze coof ze mojej nie wrzuciles bo by się chyba nie komponowala ze spokojna koncowka
i bez przesady z tym reklamowaniem mnie jak zobaczylem te wszystkie replaye to jestem pewien ze zadnego na dzień dzisiejszy bym nie poprawil _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Bardziej auto tobą kierowało niż ty nim - zero panowania (poucz się od Lecha jak jeździ, bo na tym jego repku fajnie widać jak powinno się "panować" nad autkiem).
Przepraszam, że pana nie zadowoliłem. To się już nie powtórzy. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5