Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
FF & xS maps ( mini , normal )

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 27 marca 2008, 18:42    Temat postu: FF & xS maps ( mini , normal ) Odpowiedz z cytatem  

siema, z racji tego ze MISIAK prosil mnie zeby nie robić już oddzielnego tematu co do moich map, postanowilem zrobić ost temat, w ktorym będę wrzucal wlasnie moje mini mapki Smile

moje dotychczasowe mapki :

xS mini 02
mapka niestety nie ma awardow, ale nie ma co się dziwic, to byla moja pierwsza mini :wink:

xS Rounds 02
mapka nieco dluzsza , na rundy, niestety również brak awardow, jednak komenty dotyczace mapy były nawet nawet :wink:

xS mini 05 (speed+drift)
również brak awardow :?

xS mini 04
tutaj już nieco lepiej, jak narazie 4 awardy Smile

xS mini 03
2 awardy, calkiem calkiem Razz

xS mini 06
1 award, od Jareckiego, ( thx men Smile )

xS mini 07
brak awardow, :?

FF mini 02
brak awardow :?

FF mini 01
mapa, która ma najwiecej awardow narazie 6 Very Happy

FF mini 03
oraz najnowsza mapka.

czekam na komentarze dotyczace map, ( co ci się nie podoba, itp bądź odwrotnie :wink: ) awardy również mile widziane, pzdr Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: