Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 25 marca 2008, 16:53 Temat postu: FF mini 04
siema, chce wam zaprezentowac moja nowa mapke mam nadzieje ze się spodoba, licze na komentarze dotyczace mapy oraz awardy
mapka trwa bardzo mało, bo jedynie 25s jeżeli macie jakiś problem zeby znalesc dobra droge to nalezy jechac w lewo i do skoczni, wtedy to jest dobra droga. jeżeli będziecie mieli problemy zeby doskoczyc ( to było zamierzone ) to pomyslcie w jaki sposob mozna się na mapie rozpedzic, niestety tego wam nie powiem jak , musicie sami dojsc w jaki sposob tam doskoczyc, pzdr :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Ej no k**wa co jest, nie mogę wysłać replaya, nigdy :/ Chcę wysłać, a tu nic :/
No to kij, czas 22:85, track jest naprawdę zajebisty, swensen klęka Ci do miecza, Maxiu:>
Award, ode mnie
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 25 marca 2008, 18:01 Temat postu:
22:05 no niezle, ja nie wiedzialem w ogóle ze taki czas mozna zrobić, teraz zobaczylem dopiero powtorke i wyszlo 22:34 a AT to 22:76 :shock: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
to slabujesz coś maxer heh:]
nnarazie mam tam 22.35 bez ogladania repu.
ale mini fajne robisz:D lezą mi:P
zrób jeszcze parę i dawajcie jakiś serw z nimi;) _________________
Ostatnio zmieniony przez P4G balaganmen dnia 25 marca 2008, 19:54, w całości zmieniany 1 raz