Wysłany: 22 marca 2008, 21:54 Temat postu: F1 European GP - 2 runda
Czesc!
Jak wiecie, stosunkowo nie dawno zakonczyl się 1 wyscig. Wiele prosb dostalem na gg ( i nie tylko ) o podanie mapki na 2 runde.
Spoko spoko, caly czas o tym myslalem
W koncu uznalem, ze 2 runde pojedziemy na GP Europy.
Tor się jedzie praktycznie tyle samo co Monze na poziomie przecietnym
... czyli ok. 35 min.
Trasa jest dosc bezpieczna, w przeciwienstwie do np. Monzy. Raczej trudno tutaj gdzies wypasc. jeżeli jednak wypadniemy, to już nie pojedziemy sobie dalej - tor jest troszke uniesiony do gory, przez co nieumozliwia ponowny wjazd na tor, w przypadku gdy z niego wypadniemy.
Mapka :
Mysle, ze godziny wyscigow, treningow i tych innych pierdol () sa dobre, wiec nie widze potrzeby ich zmieniac.
Jak się uda zalatwic serwer, a z pewnością się uda, to pojedziemy w piatek sesje tren, tak jak było to przed 1 runda
No i oczywiście wyscig, w sobote o 17
GP Europe jest zmienne
Rok temu było w Niemczech (Nurburgring)
W tym roku w Valencji będzie (.........)
Mam nadzieje ze to nurburgring (jeszcze nie sciagnalem) bo gralem na nim w PGR3 na Xbox'ie praktycznie non-stop (xbox kumpla, ja nie mam ^^) _________________
Tak, wydaje mi się ze to jest trasa na podobienstwo Nurburgringu ;-)
@edit: TMX coś szwankuje... przynajmniej u mnie
Jakby co, daje jeszcze traske na speedyshare - http://www.speedyshare.com/640586188.html
O żal... Sorry, ale ta traska ni chu, chu nie przypomina Nurburgringu :/
Co najważniejsze to jest tor, na którym kierowcy poruszają się w lewą stronę :/ Trasa pod dachem Ogólnie nie najgorsza... Postaram się może ten Nurburgring zrobić na GP za dwa tyg _________________
Wysłany: 23 marca 2008, 12:47 Temat postu:
pitstopy są widać to na screenie ;p nie dam do przetestowania bo nie mam a kogo to dzieło sam nie wiem bo dostalem od kogoś którego numeru nie mam zapisanego ;p ale dowiem się i dam znać _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 23 marca 2008, 13:05 Temat postu:
LooKaSh napisał:
jechac może każy kto chce czy są jakieś zapisy?
nie zapisales się na f1 , to nie jedziesz, i nie miej do nikogo pretensji..
king, dawaj do toYoty , na pewno mi się przydasz :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5