Wysłany: 04 marca 2008, 20:04 Temat postu: Największa pomyłka o mnie na forum
Wy myślicie, że ja cudze tagi biorę ALE to nie prawda! Patrzyłem na screen i widziałem nick. nie zdziwiło was, że on ma lepszy skill ode mnie? poza tym ja nie wiem jak się robi chińskie znaki! Nie robcie mi na złość. Napisał b@rtex _________________ My name is Bartek
hahaha do mnie tez pisze zal.bartex to było ponad pol roku temu i dawno zapomnialem o tym a choć by nawet to tym tematem przypomniales o sobie _________________
Mroziek proszę daj mi jakiegoś linka do tego ub. Też lubie Radka choć go osobiście nie znam, ale ja też mu współczuje a sama gwiazdka żałobna to nie to samo. _________________
po prostu skopiuj linka do niego ode mnie albo mrozia, bo jak ten userbar robiłem, to na drugim kompie, więc linka nie mam:/ A przy okazji, to chciałem napisać, że ten ub miał mieć indywidualny wyraz, ale przypomniałem sobie, że "tmpl to jedna rodzina", wszyscy Radka wspieramy, więc niech każdy jej używa.