Wysłany: 31 Maj 2008, 11:39 Temat postu: YO YO YO LAN PARTY ŁÓDŹ ON LINE RELACJA
na moim koncie ale piszą wszyscy
Zajebista impra a piwo się leje hehehe Sanford
jest bosko, i będzie jeszcze lepiej.. (dopoki jest co pic... Szrama)
Teraz przedstawiciel z Bydzi... (1 z 4)...... ZibiAE86
a więc tak......od tego grania, aż mnie głowa boli....
i...... dzieje się... dzieje. Zdrowie tych, których nie ma :-P
no to teraz wix na;isze slow parę: krotko mowiac ze zalujcie ze was nie ma. browar jest voda byla i będzie no k**wa zalujcie !!!!! i nie usuwqc nam postow !!
Mat Impreza
rozkrecac
siemanko tu seque, będzie k**wa za***iscie
TCW POWAH - Elvis, Baseer, Meg, Mroozio, Star. Wczoraj ogień, dzisiaj mnie nogi bola bo jak wracalismy do domku to z Mroziem nadrobilimy 2 km Baaaasssseeeerrrrr
TERAZ k**wa mrozik gacie mam mokre piwo się leje jest za***iscie miazga w dupe w ch** i lsjt pozdro
No i Suriv... nie wiem o chodzi ale jest fajnie
I't's me biczez =) Siedzimy sobie przy stole, na stole tańczą nagie laski Mrozio właśnie siedzi obok mnie i targa mi pod stołem :] Jest zajebiście, jesteście doopki.hstv dlatego, że Was tu nie ma. Siedźcie se w domu no-liferzy Kocham, pa ;** Star~
To coś ja napisze.. wszyscy nawaleni tylko nie ja i parę nielicznych osob, na jakieś mapie 134 z tmx będziemy grać i w ogole zalujcie ze nie przyjechaliscie.. TwisT
bulet: przyjechalem i kupe mi się chce ekipa nie do wyjebania
marrek13: też przyjechałem i nie chce mi się kupy :F
kochane dzieci .... jest wyjebanie w ko0smos ..ekipa mistrzoska.. Scrappuś jest the best.. zorganizował naprawdę fajną imprezke w zajebistym miejscu...Elvis..btw.. pozdro dla Ciotek ( Wiesiek )
A ja chciałem powiedzieć że wszystkich nie wymienie z loginów i nicków ale banda jest konkret. Mrozio wstawia ryja właśnie i podgląda co piszę. No dobra thx @all którzy tu są!!! aha i BUDA!!! _________________ ...
a schlejcie się tam wszyscy równo!! i scigajcie się na wstecznym kierując lewą ręką, każde przywalenie w bande -> karniak! (kielonek)
dziś pije wasze zdrowie!! żartowalem, szkoda na was alkoholu <joke>
yo chuje, wiec co z waszym piciem?
tacy k**wa twardziele jesteście? dawajta odpowiec!
ooo spicie? no to słodkie sny.
jestem pewny, ze nastepny repost będzie okolo 10:00, jak w ogole.
prawdziwy pijak nie spi, y
a wy jesteście nuby a nie pijaki.
nastepny raz, kiedy chcecie mnie podrywac dawajta na prywat, bo tak przy szumie nawet nic nie zrozumialem na komorce.
pamietam nicki scrappler, wix, mroozio i baser.
te nicki będą mieli specialny k**wa deutschmann sturmfuehrer serwis na nastepnym lanie.
ja wam dam k**wa się smiac, wy pizdy jedne, deutsch to jest meph, ja jestem, warszawiak.
jak nie, to w pizde i ch** pijemy do maxa. kto dluzej siedzi, wygral.
aaaaight?
pozdrawiam!
[ Dodano Nie Cze 01, 2008 2:42 am ]
spija zule, nie sa tacy TWRDZI jak me myelf and i
pierdolcie się k**wa, dawac na ramien nuuuuuuuby!!!
[ Dodano Nie Cze 01, 2008 3:52 am ]
EDIT: no i co? chuje, spicje??? zule najebani, dawac mi tu k**wa chetnego na ramijenie!!!
[ Dodano Nie Cze 01, 2008 5:55 am ]
EDIT: dawac k**wa ramien, nuby!
zalowac pizdy, ze mnie nie było.
jakubek każda party robi x 2
która małpa dzwoniła do mnie o 1 w nocy, przyznać się tu zaraz
po tym Lanie cała scena się zmieni nie do poznania z tego co wiem 3/4 ludzi która tam była kończy gre w TMNF i zajmie się tylko graniem offline w chińczyka niektórzy odkryli swoje powołanie nawet do gry offline :wink:
zostały podpisane stosowne kontrakty dostarczone faksem z tego co wiem i jest kilka ciekawych transferów (np: Mat w pexg)
generalnie ekipa była mocna, choć nie zabawiłem tam długo na pewno nie będę żałował się się tam pojawiłem, poznać te pijackie portrety na żywo bezcenne najlepsze jest to ze niektórzy którzy tam byli tam mogli by posuwać wasze matki bez problemu wiec naprawdę trzeba uważać z kim się gada online
Mrozon zapomniałem zabrać te majtki k**wa
Scrapp i reszta która to organizowała po stokroć dzięki, bardzo miło było was poznać
do zobaczenia na nastepnym :wink: _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
a mi to pałka mroozio nie chciał napisać czy żyje w ogóle, pewnie leżał pod stołem i zgona zaliczał szkoda, że mnie tam nie ma, ale siła wyższa;/
a to dla was dla zabawy^^
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 01 czerwca 2008, 10:40 Temat postu:
ech,,, no szkoda ze taki termin tego lana był :? z checia bym się zjwil ale d*pa, nie dalo rady... ;/ elo ! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 01 czerwca 2008, 11:22 Temat postu:
Hahahahaha ... powiem tylko: dostać telefon od Scrappa i wkipy o północy - bezcenne xDDD ...
k**wa kochane moczymordki macie farta, że mnie tam nie było bo byście o północy już nic nie mogli powiedzieć może poza : 'HRRRRRAAAPP' ...
dojadę Was jeszcze zobaczycie ...
Pozdro i cmokas dla ludzi z drugiej strony słuchawki (Madzia, Scrappek , Vipek, Baser, Mrozik , Elvisek-ten jeden się jeszcze trzymał ) :* _________________
no ok, ale do mnie kurwy dzwonily 20 razy i spedzilem 2 godziny walczac o to, ze nie jesem STURMBANFUEHRE nimiecki
chuje muje, wyzej wymenione nicki maja zaltwione na PGA na ramien!!
Od lewej od gory:
Twist Suriv Scary Scrapp Sanford Zibi Wix Szrama Vip Marrek Seque
Psikuta Ja:P<ja pi***olę jakub mnie nie poznal jak mu fotew dalem:F> Baser Mroozio Elvis Meg ;* Hambułgeł vel Buleti na samym dole jakby powiedzial Jakub Star i Starecka:P dalej Faba _________________
Przede wszystkim Jakub k**wa piczko jak ty to mowisz Nie gniewaj się na nas wez to na klate wszystko z usmiechem na twarzy. Powiem ponadto ze mat twoj zawodnik zajebisty koleś ! A wiesz co jest najlepsze ? gralem z nim cwiercinal i k**wa było 42:42, gralismy do 52 i Mat pokazał klase i był gora afjnie było nie ? :d _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Następny
Strona 1 z 7