aha, oczywiście oferujemy warunki, ktore mozna się spodziewac od jednego z najwiekszych multigamingow w polsce.
nie będę tu o dokładnie tym pisal, ale mozecie być pewni, ze za dobra gre będziecie tez dobrze nagrodzeni.
również zalezy Wildzie na dobrych wynikach np na lanach, wiec tez tu mozecie oczekiwac "pomoc".
tak samo patrzac na ich sponsorow, mozna się domyslec, ze tak zle niebedzie.
takie rzeczy jak t-shirty sa rzeczy oczywiste dla multiklanu takiego rozmiaru, ja mowie raczej o innych rzeczach.
Ja prawie nie gram a problemy z treningiem tez mialbyś w klasie maturalnej oraz w moim wieku gry schodzą trochę na 2 plan :wink: Jak byłem młodszy też ostro napierałem. Teraz mam ferie to mogę pograć sobie;) 4fun
A furą wole polatać po ulicy :PPP
ale skilla trzymam dalej
Ostatnio zmieniony przez TomsoN dnia 12 lutego 2008, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie szym z NudE podziwiam kolesia bo jest zajebisty, myslalem tez o Foxym ale teamSpirit to nie będzie rewelacja ;f
Kurde Szopek dzięki wielkie! :wink: Było by to dla mnie wielkie wyzwanie i przede wszystkim zaszczyt grać w najlepszej drużynie PL5 ale zostaje w nudE i nie mam zamiaru się nigdzie ruszać :wink: _________________
No Szym, wiedziałem ze zostaniesz Aha jeśli chodzi o tem TeamSpirit to mysle ze z czasem........ ale i tak zostane w nudE, może to my wkrótce zbudujemy bardzo dobry klan (nie mówie ze teraz nie jest, bo jest jeste dobry), może trafimy tez na dobry MG. Wezcie sobie może do wildy kogos z dawnego Ps, przynajmniej byscie wiedziel iczy treni czy nie :s _________________
Zglaszam pierwsza oferte
Po dluzszej przerwie wracam na scene tmn.jeśli jesteście zainteresowani to napiszscie posta na forum lub maila pozdro :wink: _________________
jeżeli patrzysz na user bara to bardzo mylace a trackmanie gralem wtedy kiedy jeszcze bawelna na twoje kalesony nie zakwitla
Zobacz kiedy dolaczylem do tego forum :shock: _________________
No, ciekawe, ciekawe, bo nie powiem
Ale mimo wszystko, chyba w tym czasie jestem za slaby.. jeśli jeszcze mozna wiedziec, na jakich warunkach planujecie zrobić ta rekrutacje? osobno, czy grupowo a'la pS ?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4