Wysłany: 17 stycznia 2008, 21:04 Temat postu: New Serw in TmU
Mam zamiar w TmU w marcu postawić serwa "Mini Poland", który powinien posiadać około 1000 LoL tracków ... Życzcie mi powodzenia z pomysłami... Oby się tylko udało... _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 stycznia 2008, 21:09 Temat postu:
spokojnie brzerz, koleś już na 10 postow ma jednego warna, za jakiś tydzien dostanie zakaz pisania, i nie będzie problemu z nim _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 stycznia 2008, 21:20 Temat postu:
John napisał:
MAXERRR napisał:
spokojnie brzerz, koleś już na 10 postow ma jednego warna, za jakiś tydzien dostanie zakaz pisania, i nie będzie problemu z nim
Ty to umiesz dodawać otuchy, Maxer :? ... A ostrzeżenie dostałem za naprawdę bezsensowny temat...
^^ i niedlugo dostaniesz 2 warna, za znowu 2 bezsensowny temat. piszesz ze robisz serw. do marca jeszcze daleko, ( spojrz z kalendarz ) i ja na twoim miejscu, najpier bym postawil ten serwer, a dopiero pozniej pisal ze POSTAWILEM SERWER NA POL, GRAJCIE, I BAWCIE się DOWOLI. _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
spokojnie brzerz, koleś już na 10 postow ma jednego warna, za jakiś tydzien dostanie zakaz pisania, i nie będzie problemu z nim
Ty to umiesz dodawać otuchy, Maxer :? ... A ostrzeżenie dostałem za naprawdę bezsensowny temat...
^^ i niedlugo dostaniesz 2 warna, za znowu 2 bezsensowny temat. piszesz ze robisz serw. do marca jeszcze daleko, ( spojrz z kalendarz ) i ja na twoim miejscu, najpier bym postawil ten serwer, a dopiero pozniej pisal ze POSTAWILEM SERWER NA POL, GRAJCIE, I BAWCIE się DOWOLI.
Reczywiście, WIEEEELKA szkoda, ale nie jesteś na moim miejscu, a ja wolę zapowiedzieć ten marcowy serw, bo było już parę postów na ten tpoic...
[ Dodano 17 stycznia 2008, 22:56 ]
A poza tym jak się wam temat nie podoba to chociaż nie krytykujcie i nie nabijajcie sobie postów ... _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2