Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Moja pierwsza trasa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
piotrek1299
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 08 grudnia 2007, 22:43    Temat postu: Moja pierwsza trasa Odpowiedz z cytatem  

Oceniajcie trochę krótka ale wydaje mi się ze fajna ;D

oto link:

http://rapidshare.com/files/75248234/JuMp_TracK.Challenge.Gbx.html

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cobham
Gangsta Mapper

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 08 grudnia 2007, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

zaczne od tego -> moje pb na tej trasie 0:33.45 (czas autora 0:59.27) Very Happy

replay: http://s008.wyslijto.pl/index.php?file_id=30595952991400228385

co do samej trasy. masz pomysl, ale z realizacją to już masakra Smile zbyt długi poczatek - dluuuga prosta, nic niewnoszący skok z dziury w dziure (mozna w ogole nie skakac omijając wyskok). poteam loop - bez zmiany kamery, wyjscie z loopa skopane, za szybko jest zakret i nie mozna go wyrobic (mozna loopa ominac zwalniajac zaraz przed nim i zjechac na boczny tor). nastepnie kolejna dluga prosta - nuuuuda, za nim "coś tam" (nie chce mi się opisywac) i meta - tu już przekombinowales maksymalnie, to przeciez fragment LOL mapy.

Ja tą trase przejechalem wyskakujac w prawo na "coś tam" Very Happy
(tylko 1cp na calą trase hehehe)

3,5/10

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: